Barta (OČR): Co ještě patří Čechům, kteří v ČR žijí?

26.09.2017 5:34

Chlubit se cizím peřím jde hlavně našim politikům a vládě. Hrdě prohlašují „naše“ firmy, banky, sportovci atd. Kde je ale pravda? České peníze inkasují banky patřící zahraničnímu kapitálu, firmy patří zahraničním vlastníkům.

Barta (OČR): Co ještě patří Čechům, kteří v ČR žijí?
Foto: obcane-cr.cz
Popisek: Občané České republiky - logo

Co přinášejí takoví lidé, firmy a společnosti Českému národu? Pouze důkaz, že v ČR je stav takový, že kdo může, narýžuje maximum českého majetku a vyveze ho za hranice. Sportovci, umělci a lidé úspěšní v zahraničí sem vydělané peníze ani nedovezou, protože by jim po zdanění zbylo daleko méně než v cizině a o zbytek by je okradly mafie v ČR podporované a chráněné.

Jak zabránit úplné likvidaci drobného podnikání, které Český stát drží nad vodou? Vyměnit velkohubé politiky, vedoucí Český lid do područí, nesvobody a bídy!

Východiskem a cestou je „Hodnotová ekonomika“ (privatismus.eu) se spravedlivýmuspořádáním vztahů svobodných občanů v tržním prostředí, kde má vše svou hodnotu a každý svou osobní odpovědnost. Politikům to asi nepřijde divné, ale naši zemi přivedli do pozice kolonií.

Je to k pláči nebo k smíchu? Obdobou jsou reklamy na Pilsner Urquell patřící Japoncům, vagony vyráběné ve Škodovce patřící ŠKODA TRANSPORTATION a.s., která je 100% vlastněna kyperskou společností CEIL (CENTRAL EUROPE INDUSTRIES) LTD. Že jsou Češi komedianti jasně ukazuje i fotka TV reklamy na „nejlepší český kombík“. Lidé, probuďte se! Copak stačí být nádeníkem pro cizí blaho?

Na otázku „Patří většina českých firem, vedených v obchodním rejstříků českým vlastníkům, kteří v ČR žijí“ odpověděli Češi: ne=81%, nevím=19%, ano=0%. Je načase podpořit skutečně české podnikatele, kteří tu žijí a pracují!

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

13:09 Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

Vláda schválila Rozpočtovou strategii sektoru veřejných institucí na roky 2025 až 2027 a k ní přilož…