Bartoš (Piráti): Letos máme jedinečnou šanci prorazit do velké politiky

20.10.2017 12:34

Závěrečný vzkaz Ivana Bartoše podporovatelům Pirátů

Bartoš (Piráti): Letos máme jedinečnou šanci prorazit do velké politiky
Foto: Archiv Ivana Bartoše
Popisek: Ivan Bartoš

Vážení podporovatelé Pirátů,

Děkujeme, Vaše podpora je skvělá! Ale všichni víme, že bez hlasů ve volbách se politika dělat nedá. Pirátskou stranu jsme založili před osmi lety, po roce jsme měli první zastupitele, trvalo tři roky, než jsme získali prvního senátora, po pěti letech práce jsme pronikli na pražský magistrát a pirát se stal starostou v Mariánských Lázních. Loni jsme zakotvili v dalších třech krajských zastupitelstvech.

Osm let jsme to dělali ve svém volném čase, každý vedle svojí práce, poháněla nás pouze snaha zlepšit život lidí v Česku. Hlídáme mocné, navrhujeme, jak by se dal modernizovat stát, zastáváme se lidí, na které dopadají některé zákony příliš tvrdě a bráníme svobodu, nejen Internetu.

Pokud nám fandíte, pokud se vám líbí, co děláme v Mariánských Lázních, v Praze, v Brně i jinde po republice, tak nás prosím volte i do Sněmovny.

Letos máme jedinečnou šanci prorazit do velké politiky a dokázat vám, že politika se dá dělat bez trafik, bez vazeb na lobbisty a s radostí. Jsme jediná strana nespojená se skandály, korupcí a byrokracií. Jsme tu osm let. Hájíme svobodu, přinášíme čerstvé nápady a nebojíme se říkat, co si myslíme.

Rád bych poděkoval těm tisícům lidí, kteří nám pomohli během volební kampaně. Dvanáct set lidí poskytlo bezplatně svůj plot, balkón či auto jako reklamní prostor. Přes tisíc lidí nám pomohlo rozdat a roznést 750 000 kusů volebních novin (další statisíce kusů jsme rozeslali poštou) a už 17 000 lidí si nastavilo pirátský proužek do profilové fotky na Facebooku.

Dnes od dvou hodin můžete dát Pirátům šanci, ať ve Sněmovně předvedeme, co umíme. Je to na vás.

Moc děkuji všem, kdo nás podpoří. Sdílejte!

Ivan Bartoš, předseda České pirátské strany

P.S. Pusťte nás na ně!

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

  • Piráti
  • Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • místopředseda vlády

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.