Bělobrádek (KDU-ČSL): Téma uprchlictví a migrace není jednoduché... Nestrašme lidi

04.11.2015 19:16

Už měsíc jezdí představitelé KDU-ČSL po městech České republiky a debatují a lidmi o fenoménu, který doslova hýbe celou Evropou – o uprchlické vlně, migraci, islámu, o obavách, které tato situace může vzbuzovat, ale i o možnostech a dalších perspektivách České republiky i celé Evropy.

Bělobrádek (KDU-ČSL): Téma uprchlictví a migrace není jednoduché... Nestrašme lidi
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

„Z ohlasů a zájmu o besedy vidíme, že lidi toto téma velmi zajímá. Hledají informace a odpovědi na svoje otázky. Téma uprchlictví a migrace není jednoduché, o to více je důležité mluvit o něm věcně, nestrašit lidi. Za co diskutujícím děkuji je to, že besedy jsou vždy velmi kultivované a věcné, a věcný přístup je nesmírně důležitý,“ řekl Pavel Bělobrádek, předseda KDU-ČSL.

Jak ukazují průzkumy, lidé se v souvislosti s uprchlíky bojí neznámého. KDU-ČSL i se svými odborníky na migraci a europoslanci diskutuje s občany, vysvětluje, ale také pravidelně plní a aktualizuje speciální záložku k migraci na svém domovském webu. Představitelé strany také pravidelně prezentují postoj KDU-ČSL k migraci napříč českými médii.

Nejbližší besedy se konají ve čtvrtek 5. listopadu v Hradci Králové (s Pavlem Bělobrádkem) a v Českých Budějovicích (s Janem Bartoškem). Pozvánky naleznete v příloze. 

Více informací na www.kdu.cz a na facebookovém profilu KDU-ČSL.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.