Benda (Národní socialisté): Pane Bělobrádku, omluvte se

30.08.2017 10:01

Bělobrádek překročil únosnou mez a rozhodně by se měl omluvit. Katolická církev ve všech svých vyjádřeních prostřednictvím členů KDU-ČSL deklaruje soucit a pomoc bližnímu svému. Jen jejich stranický předseda Bělobrádek se jim jaksi nepovedl.

Benda (Národní socialisté): Pane Bělobrádku, omluvte se
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Benda

Jeho láska spíše směřuje k sudetským Němcům a rádoby vtipná vyjádření působí jako urážky a pohrdání lidmi. Takzvané rady do života před časem udílel i matkám samoživitelkám, aby svou těžkou životní situaci napravily nalezením nového partnera. Možná by bylo lepší, pokud jim nedostatečně pomáhá stát, aby se zasadil o to, že katolická církev jim v rámci restitucí pomůže. Peněz od státu dostaly církve opravdu hodně. Svou poslední vtipnost, že pejsek neumírá, stejně jako jiná zvířata a nemají se jim dávat lidské vlastnosti, neboť je to levicové, opravdu hodně okořenil. Zvířata prý uhynou, pojdou nebo chcípnou, vysvětluje Bělobrádek. A v tomto případě se prý nejedná o vulgaritu. Jak je vidět, je tento „velký“ politik KDU-ČSL opravdu nedostatečně pracovně vytížen, když stíhá nařizovat lidem, jak mají o svých domácích miláčcích hovořit. Pokora, kterou tento pán tak rád deklaruje, rozhodně není ve vztahu k lidem ani ke zvířatům jeho silnou stránkou. Spíše bychom mohli říct, že pár měsíců ve funkci z něj udělalo arogantního a sebestředného tvora, který si užívá, jak chutná moc. Pro mnohé z nás, a především pro seniory, je pejsek členem rodiny a o tom, jak se k němu chováme, rozhodně nemá právo rozhodovat Bělobrádek.

Ing. Petr Benda, statutární místopředseda Národních socialistů 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…