Bendl (ODS): Vedení Prahy ukázalo, že je zcela nekompetentní

17.09.2016 18:50

„Vedení hlavního města Prahy se chová arogantně,“ zaznělo na jednání pražského zastupitelstva

Bendl (ODS): Vedení Prahy ukázalo, že je zcela nekompetentní
Foto: red
Popisek: Petr Bendl

Poslanec za ODS a bývalý středočeský hejtman Petr Bendl se dnes na jednání pražského zastupitelstva vyjádřil na podporu všech Středočechů. „Když rada odmítla připustit středočeského hejtmana na jednání, prokázala tím mimořádnou aroganci. Diskutovat se přitom měly zásadní problémy, které se týkají jak Pražanů, tak Středočechů. Nynější vedení Prahy tím také ukázalo, že je zcela nekompetentní,“ říká Petr Bendl, poslanec a kandidát do zastupitelstva Středočeského kraje za ODS.

Martin Kupka, kandidát ODS na hejtmana Středočeského kraje k tomu dodává: „zavřít před středočeským hejtmanem dveře na jednání rady je projev politické hlouposti a zahleděnosti do sebe. Praha a Středočeský kraj jsou spojené nádoby. Pražský okruh, modré parkovací zóny i veřejná doprava se mají řešit společně a není tu prostor pro hloupé politikaření. Ukázalo se také, že hejtman není schopen prosazovat zájmy Středočechů a neberou ho vážně ani vlastní straničtí kolegové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…