Berwid-Buquoy (KDU-ČSL): Pozor na falešné uprchlíky!

26.08.2015 12:05

Buďto se nám podaří stabilizovat rozvojové země nebo oni destabilizují nás. Nekontrolovaný zmatek v těchto oblastech se začíná přenášet i k nám. Civilizaci lze zachránit pouze jejím rozšiřováním.

Berwid-Buquoy (KDU-ČSL): Pozor na falešné uprchlíky!
Foto: Jan Berwid-Buquoy
Popisek: Jan Berwid-Buquoy

Nikoli ústupky a slabomyslnými kompromisy, které pouze šíří nejistotu a brzdí civilizačný pokrok.... Podle německé zpravodajské služby BND, se nachází na zeměkouli okolo 60 milionu lidí na útěku před válkami, hladem, terorismem, nezaměstnaností a chudobou. To již není klasická emigrace, nýbrž se spíš jedná o stěhování národů.

Nejvíce je postižena emigrační vlnou právě SRN. Během jednoho jediného dne se v Bavorsku nahlásilo přes 1000 utečenců a během dalších 24 hodin jich přibylo 800 do Berlína. Podle agentů BND se bude do konce tohoto roku nacházet na území SRN cca. 450 000 žadatalů o politický asyl.

Nyní však pozor! Většina těchto emigrantů vůbec na politický asyl nárok nemá a toto číslo se pohybuje okolo 75% falešných subjektů.. To znamená, že pouze cca. 25% je „pravých“. Ten zbytek je více, či méně podvod.

Člověk nemusí být ani zkušeným zpravodajským důstojníkem, aby věc prohlédl, tzv „na první pohled“:

Více než 96% lodí převážejících utečence jsou pašeráci. Až na malé vyjímky, lze ve filmových dokumentačních záběrech sledovat takřka výlučně mladíky mezi 20 – 30 roky. Rodiny nelze vidět buďto vůbec nebo jenom poskrovnu. Kdo, kde a jak ony mladé muže „pronásledoval“?

Pašeráci nejsou žádnou levnou záležitostí. Převoz jednoho utečence se pohybuje mezi 1500 – 9500 US dolary – záleží na druhu plavidla a cílové zemi kam má být dotyčný odtransportován. Kdo to těm mladíkům financuje? Jak mohli tito nezkušní a „nezaměstnaní“ lidé přijít k oněm pohádkovým úsporám?

V tak chudičkých zemích jako je Irák, Afganistán, Syrie atd. je 1500,- US dolarů průměrná roční mzda. Aby dotyčný dosáhl volumenu ve výši 9500,- US dolarů, musel by více než 6 let šetřit. Pakliže je nyní danému uprchlíkovi 20 roků, začal tedy „šetřit“ ve svých 13 – 14 letech a od té doby patrně „nic nejedl“, jinak by se k tak razantnímu „cash flow“ nedobelhal... Současně je nejasné jak by se již citovaný, nezaměstnaný polonegramot vůbec k takové mzdě propracoval. Dedukce je tím jasná: Někdo tyto falešné utečence financuje. Otázkou pouze zůstává kdo, kde a za jakým účelem?

Jak ovšem rozeznat skutečného utečence od podvodníka?

Dalším horentním problémem je skutečnost, že podle zpravodajské služby BND okolo 80% „uprchlíků“ vůbec nepochází z krizových oblastí, nýbrž z jižní Evropy. Jsou mezi nimi hlavně Albánci, Makedonci, Srbové a dokonce Řekové. Tito lidé žádají o politický asyl. Vědí, že na něho nemají nárok a jejich žádost bude zamítnuta. To jim však vůbec nevadí. Než dojde k zamítnutí, mohou zůstat na území SRN až půl roku – bydlí zadarmo, stravují se zadarmo a navíc dostávají měsíčně 143,- Eur (3861,- Kč) kapesného na osobu. Po zamítnutí se odstěhují na rok do sousedních zemí jako je Rakousko, Česká republika nebo Polsko. Poté se mohou vrátit do SRN, zažádat znovu a kolotoč začíná od počátku. Zmíněné praktiky lze opakovat donekonečna...

Bavorská vláda vypočítala, že toto, naprosto absurdní opatření, budou stát v roce 2016 spolkovou zemi Bavorsko okolo třech miliard Eur (81 miliard Kč).

V ostatních spolkových zemích je situace podobná. Kancléřka Angela Merkelová si nyní láme hlavu, jak z bludného kruhu ven, než se definitivně zhroutí hospodářství Evropské unie. Česká republika, Slovensko a Maďarsko se sice brání zuby nechty, ale otázkou zůstává, jak dlouho současný nápor ještě vydrží. Rakousko a Itálie jsou již teď přeplněné uprchlíky...

Proč arabští uprchlíci nesměřují do jiných, bohatých arabských států islámu?

Maďarsko staví novou „železnou oponu“. Zeman chce poslat na hranici armádu a Poláci zásadně vyhazují každého, kdo není katolík. Ukrajinci a Rusové sice nepustí do země žádného uprchlíka, ale všimněte si, že např. do Ruska žádná uprchlická lavina vůbec nesměřuje. Proč? Jediným utečencem tam zůstává americký NSA agent, Edward Snowden...

Proč arabští uprchlíci nesměřují do jiných, bohatých arabských států islámu? Proč neprchají přes Turecko a Černé moře do Ruska? Proč se jejich zájem soustřeďuje výhradně na SRN, Rakousko a bývalé země sovětského bloku: Česká republika, Slovensko, Polsko a Maďarsko...?

Při této příležitosti mě napadá kacířská otázka: Co tím vším sleduje všemi mastmi mazaný Vladimír Putin a jeho všehoschopní kremelští „kozáci“? Vždyť podle nich bylo i přepadení ČSSR Rudou armádou v noci na 21. srpna 1968, opět „bratrskou pomocí“.

Když to dnes už nejde přímo zbraněmi, proč by to se to nemohlo podařit údernou vlnou statisíců uprchlíků? Taková strategie nestojí ani rubl, je nesmírně účiná a vyžaduje pouze velice důkladně promyšlený technologický postup. V tom je ruská zpravodajská služba GRU velice zběhlá a zkušená. Ostatně, Putin k ní kdysi patřil...

Dr.Dr. Jan N. A. Berwid-Buquoy

  • KDU-ČSL
  • Dr. et Dr. Jan N.A, Berwid-Buquoy
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …