Bezák: Bez ohledu na volební výsledek ukončuji ke dni 25. 5. 2014 spolupráci s ANeO

28.04.2014 11:00

Falešná solidarita s Martinem Liškou ve sporu s Evou Hůlkovou a předvolební neakčnost většiny kandidátů mě fascinuje a irituje.

Bezák: Bez ohledu na volební výsledek ukončuji ke dni 25. 5. 2014 spolupráci s ANeO
Foto: ANeO
Popisek: ANeO

Vážení kandidáti,
 
od 21.4.2014 do 27.4.2014 jsem obdržel 31 e-mailů od Martina Lišky a 24 e-mailů od Evy Hůlkové. Je nutné dodat, že Martin Liška začal první napadat Evu Hůlkovou a poté pana Milana Tejchmana a když jsem se zastal Evy Hůlkové, začal napadat i mne. Většího hulváta a vulgárního ignoranta jsem v životě nezažil. Martina Lišku jsem vyzval, aby za jeho úbohé  a silně vulgární e-maily, hraničící s výhružkami, se neprodleně Evě Hůlkové omluvil. Zároveň jsem ho slušně vyzval, aby mi už nepsal, nebo bude mít problém s mým právníkem. Načež už konečně mi nepíše a já jemu taky ne. Ignoruju hulváta a psychicky vyšinutého člověka, jenž je nejdůležitějším člověkem v ANEO.

Moje rozhodnutí je toto:

Protože se dosud p.Liška neomluvil p. Hůlkové, a paní Evě Hůlkové se vůbec nedivím, že končí v AneO, protože většina ostatních kandidátů se paní Evy H, nezastala, a sama končí u ANeO, zvážil jsem osobní reakci na tuto situaci. Jako nezávislý kandidát ANeO dotáhnu kandidaturu do konce a dnem voleb dne 25.května 2014 ukončuji veškerou spolupráci s ANeO,

Důvod:

Falešná solidarita s  Martinem Liškou ve sporu s Evou Hůlkovou a předvolební neakčnost většiny kandidátů mě fascinuje a irituje. Rovněž mám dojem, že konání narychlo svolané demonstrace proti exekutorskému teroru těsně před volbami je kontraproduktivní i vzhledem ke skutečnosti, že občané i v předchozích demonstracích téměř chyběli. Navíc, to, že se nebudou konat v jiných městech, ale jen v Praze, neznamená, že v Praze bude víc než 50 demonstrantů, protože stejně většina lidí postižených exekucí nemá peníze na dopravu do Prahy! A zesměšňovat se s peticí s  50 podpisy se nemíním takové frašky účastnit. Navíc, děláme předvolební kampaň do eurovoleb nebo divadlo s napichováním exekutorské figuríny? Promiňte, ale takového tyjátru se účastnit nebudu!

Takže jsem se definitivně rozhodl dnem voleb 25.5. 2014 ukončit veškerou spolupráci s ANeO, a to bez ohledu na volební výsledek, protože mám vážné pochybnosti o tom, že chceme všichni to samé. Jako prvořadé považuju, že se budeme k sobě chovat s vzájemnou úctou, ale případ Lišky mne přesvědčil, že toho nejsme schopni. Vezměte to prosím na vědomí a nemějte mi to za zlé, ale nemohl bych se po tom všem podívat sám na sebe do zrcadla. Můj názor nezmění ani rozhodčí komise, protože při nejmenším vyloučit ze svého středu Martina Lišku jsme měli jako jednotliví kandidáti ihned po vulgárním e-mailu, zaslaném Evě Hůlkové, což se díky lhostejnosti některých z vás nestalo. Takhle se k sobě lidé, táhnoucí za jeden provaz, nechovají a chovat nesmějí!!!

Se srdečným pozdravem

Jiří Bezák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Bezák - profil

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce