Bezák (ČSNS): Nadcházející volby jsou referendem o míru a válce

29.08.2017 10:01

Zavedené parlamentní politické strany, vyjma KSČM a SPD, 12. 7. 2017 schválily vyslání českých vojáků do Pobaltí k ruské hranici, čímž daly najevo, že národní zájem žít v míru s Ruskou federací je jim cizí. Otázka ilegální migrace je rovněž nevyřešena!

Bezák (ČSNS): Nadcházející volby jsou referendem o míru a válce
Foto: ČSNS
Popisek: Česká strana národně sociální - logo

Parlamentní volby jsou přede dveřmi a našim občanům dochází trpělivost se současnou politickou scénou. Není divu, vždyť většina současných parlamentních zavedených stran nemá co našim občanům-voličům nabídnout. U moci se pokoušejí udržet už jen čirým populismem. ČSSD nabízí směšné navýšení minimální mzdy v ČR, které nevyřeší daleko větší problém, kdy čeští občané pracují převážně za směšné až otrocké mzdy na zdejším pracovním trhu oproti trojnásobným německým platům na německém trhu práce. O důchodech se dá říci totéž. A ceny se stále zvyšují. Vysokou cenu másla kvůli neúrodě budou následovat vyšší ceny například pekařských výrobků.

Opoziční ODS a TOP 09 populisticky hovoří o snižování daní, přičemž právě tyto strany byly u jejich zvyšování a taky u vlastizrádných církevních restitucí, které šly zbytečně až příliš daleko za morálně opodstatněný rámec vstřícně hlavně ke katolické církvi na úkor českých občanů. Od KDU-ČSL bychom, po jejich vítězství ve volbách, mohli očekávat leda tak návrh na sudetoněmecké restituce. Místo toho očekávaná podpora rodin s dětmi se zatím jaksi nekoná! Všechny výše jmenované partaje navíc víceméně jsou proimigrační, proevropské a pronatovské, ačkoliv i vrabci na střeše si cvrlikají, že humanitární bombardování Jugoslávie, po našem předchozím vstupu do NATO, bylo v rozporu jak s chartou OSN i s mezinárodním právem a co víc, v rozporu s posláním samotného NATO, kdy je v jeho regulích jasně stanovena obranná doktrína členů NATO a nikoliv agrese vůči suverénnímu státu, jenž žádného člena NATO nenapadl!

Jak nyní si mají občané ČR být jisti, že naše pofidérní členství v NATO, které nebylo schváleno občany referendem, nebude zneužito například k válečnému dobrodružství proti Rusku? Je vůbec NATO obranný pakt? Proč tedy nás (Evropskou unii) ve Středozemním moři nebrání před nelegální ekonomickou migrací??? A na tyto otázky většina zavedených parlamentních politických stran není občanům schopna jasně a správně odpovědět. Navíc v zemi řádí ministerstvo jediné pravdy a cenzura tzv. málo korektních protiglobalizačních názorů, jež jsou vydávány v rozporu s LZPS za proruskou propagandu.

Pro zajímavost připomeňme si co v Listině základních práv a svobod (LZPS) je psáno. Oddíl druhý - Politická práva - článek 17 - odstavec 3 - Cenzura je nepřípustná! Proč tedy nemohu svůj názor projevit například ve VEŘEJNOPRÁVNÍ ČESKÉ TELEVIZI v hlavním vysílacím čase jako například médii a novináři oblíbený pan Miroslav Kalousek??? Odmyslím-li si otevřenou válku téměř všech zavedených parlamentních politických partají proti prvnímu občany zvolenému prezidentovi Zemanovi a posléze proti antisystémovému fenoménu a oligarchovi Babišovi a jeho hnutí ANO, pak opravdu nevidím jediný důvod, proč by měli voliči nějaký racionální důvod volit právě ty zavedené strany. Vždyť mnohým voličům, a to právě voličům prezidenta Zemana, musí  být proti srsti už to, jak tyto strany (TOP 09, KDU-ČSL, ODS a ČSSD) v podstatě s občany-voliči až neskutečně pohrdají.

Naštvanost dostoupila už takového vrcholu, že mnozí občané zvažují zda vůbec jít k volbám. A to by byl teprve PRAVÝ KONEC DEMOKRACIE, pokud by občan volič nešel volit alespoň alternativu k proradným, mnohdy i ke zkorumpovaným a nechci říct i k vlastizrádným stranám. Tyto politické strany a jejich politici totiž zapomněli na základní věc, že POLITIKA JE SLUŽBA LIDU a PRO BLAHO VLASTI! A proto doufám, že naopak, občané procitnou z letargie a přijdou v hojném počtu k volebním urnám a vystaví jasnou STOPKU všem těm, kteří pro mrzký peníz jsou schopni zradit české národní zájmy kdekoliv.

Ve volbách vážení spoluobčané - oprávnění voliči, nejde totiž o nic jiného, než o to, abychom se za pár let nestyděli před vlastními dětmi za to, že svou leností nejít k volbám jsme způsobili nedozírné škody bezpečnostní a hlavně morální - že jsme nedokázali OCHRÁNIT SVOU VLAST PŘED NEPŘÁTELI VNĚJŠÍMI a VNITŘNÍMI! Vážení spoluobčané, slibme si, že toto budeme mít na paměti u říjnových voleb a budeme za své zástupce ve sněmovně volit jen a pouze OPRAVDOVÉ VLASTENCE, protože nám jde o OPRAVDOVOU DEMOKRACII a ne o DIKTÁT odkudkoliv!  A pokud nevíte koho volit, přečtěte si volební programy alternativních stran a vybírejte a volte srdcem. Vždyť jde o naši srdeční záležitost o naši VLAST, její budoucnost a budoucnost našich dětí!  Občan Jiří Bezák 29.8.2017

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky