Bezák (ČSNS): Obávám se, že volby do svobodných mají daleko

07.10.2017 16:46

Říjnové parlamentní volby se kvapem blíží a politická opozice vůči EU a NATO se potýká s velkou politickou cenzurou. SPD se již trochu daří barieru prolamovat. SPO ji prolamuje málo a ČSNS s Aliancí národních sil velmi těžko.

Bezák (ČSNS): Obávám se, že volby do svobodných mají daleko
Foto: ČSNS
Popisek: Česká strana národně sociální - logo

Moje osobní zkušenosti jsou takové, že moje názory nejsou po chuti především Facebooku, který mi zablokoval bezdůvodně veškeré přístupy na tuto sociální síť. Z médii mohu svobodně zatím využívat pouze Parlamentní listy, které jediné se opravdu profilují jako česká demokratická platforma, kde mohou zaznít názory jak levicové tak pravicové či eurohujerské či protiunijní. Jeden článek, který jsem k volbám nabídnul asi 30 internetovým novinovým serverům, mi uveřejnil pouze tento - parlamentnilisty.cz. 

Z toho usuzuji, že politicky korektní informace mají pro občany v ČR přednost před nekorektními. Těmi nekorektními jsou právě ty informace a zprávy, které byť jsou pravdivé, nemají podle cenzorů občané spatřit a dostat. A takto pokřivené zrcadlo novinářské morálky, nastavené zkorumpovanými a vlastizrádnými politiky, má za cíl ovlivnit české voliče a občany, aby opět jako ovce dali hlasy bezpáteřním politikům a jejich stranám. Vždyť nejde o nic jiného většího, než jen o MOC a PENÍZE.

Občané a jejich názory jsou další 4 roky těmto vlastizrádným stranám a politikům ukradeni. Vždyť to jeden z českých vrcholných  politiků vyjádřil jasně: " Čeští občané nemají právo zpochybnit naše členství v EU (totéž asi platí i o NATO) a hlasovat o něm. Referendum nepřipustíme!"  Co je to pak za demokracii, když nelze připustit možnost vystoupení z EU a NATO? Cožpak EU a NATO jsou posvátné krávy? Cožpak Velká Británie není demokratickou zemí, když připustila referendum o členství v EU?

Pokud Británie se svobodně a demokraticky rozhodla pro BREXIT, proč je toto právo v případě CZEXITU občanům ČR upíráno? Protože česká vláda se nechová demokraticky? Ano, i tato odpověď je nejspíše pravdivá, nicméně média, svazovaná ministerstvem vnitra (ČSSD) a jeho úřadem pro "jedinou pravdu", se bojí tato fakta občanům sdělovat proto, aby se nedostala na černou listinu. 

Vážení spoluobčané ČR, dobře zvažte, komu dáte na budoucí 4 roky svůj hlas. Zda je dáte těm politikům, kteří pochybují o zdravém úsudku občanů v referendu, nebo těm politikům a stranám, které o VÁŠ ÚSUDEK v referendu STOJÍ. Je to myslím zcela zřetelné a jasné. Dosavadní některé zavedené politické strany (ČSSD, ODS, TOP 09 a KDU-ČSL) neustále zpochybňují i přímou volbu prezidenta ČR. Posledním politickým dinosaurem, který ji zpochybňoval, je významný člen KDU-ČSL Pithart. To chceme takovým arogantním politikům a stranám dávat důvěru i pro  jiné závažné politické kroky a rozhodování?

JÁ TEDA NE! JÁ VLAST NEZRADÍM! Volím pouze takové opravdové vlastence, kteří odstraní politickou cenzuru a naší vlast ochrání před vetřelci a špatnými politickými rozhodnutími EU a NATO či současných vlastizrádných "českých" politiků (kauza lithium je toho důkazem) a kteří nebudou arogantně pohrdat svými voliči a občany ČR a pochybovat o jejich zdravém úsudku, v případě vypsání referend k různým důležitým politickým otázkám!

Volební zdar opravdovým vlastencům a zmar vlastizrádcům přeje občan Jiří Bezák dne 7.10.2017

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

15:41 Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

Od časů B. Sobotky, jehož je Šmarda věrným přítelem a učedníkem, strana Lidového domu nastoupila pod…