Bezděk (ANO): Vyzval jsem pana doktora Houdka k okamžité rezignaci

16.07.2018 9:41

Radní pro oblast bezpečnosti a zdravotnictví JUDr. Robert Bezděk (ANO) vyzval ředitele středočeské záchranky k rezignaci.

Bezděk (ANO): Vyzval jsem pana doktora Houdka k okamžité rezignaci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mediální zájem o kauzu Rath je obrovský

K okamžité rezignaci na funkci ředitele Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje vyzval MUDr. Martina Houdka ve čtvrtek 12. července 2018 radní pro oblast bezpečnosti a zdravotnictví JUDr. Robert Bezděk. Stalo se tak v reakci na podání obžaloby státního zástupce Jiřího Pražáka ve druhé větvi kauzy bývalého hejtmana Davida Ratha, v níž osoba ředitele středočeské záchranky figuruje.

„Vyzval jsem pana doktora Martina Houdka k okamžité rezignaci a očekávám, že tak ještě dnešního dne učiní. Nestane-li se tak, bude se jeho odvoláním z funkce zabývat Rada kraje na svém nejbližším jednání,“ oznámil radní pro oblast bezpečnosti a zdravotnictví JUDr. Robert Bezděk.

Jednání krajské rady se bude konat v pondělí 23. července 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…