Birke (ČSSD): Tentokrát do dobře dopadlo...

17.02.2017 19:15

Sociální demokracie vybojovala 4 miliardy na opravy silnic II. a III. tříd.

Birke (ČSSD): Tentokrát do dobře dopadlo...
Foto: archiv starosty
Popisek: poslanec a starosta Náchoda Jan Birke (ČSSD)

V říjnu loňského roku uložila vláda ministru Ťokovi, aby ve svém resortu našel minimálně tři miliardy na opravy silnic II. a III. tříd. Dlouhé týdny to pan ministr Ťok odmítal, dlouhé týdny tlačila ČSSD, aby tento svůj závazek splnil a pomohl tak krajům důležité opravy silnic realizovat.

Ještě minulý týden to vypadalo jako neřešitelný problém - kvůli chybějící miliardě dokonce hrozilo, že se v České republice nebudou moci stavět některé dálnice. 

Dnes je ale všechno jinak, v chaosu ministerstva se potřebné peníze najednou našly. Potvrzuje to bohužel obavu z toho, jakým způsobem je ministerstvo dopravy řízeno a kdo a jakým způsobem rozhoduje kam a kolik peněz se pošle. Tentokrát do dobře dopadlo - kraje peníze dostanou a řidiči budou moci jezdit po lepších silnicích než dosud. Jak to dopadne příště, až se věci nebudou řešit s ohledem na předvolební show?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Dvojí metr na utajované informace

11:17 Mašek (ANO): Dvojí metr na utajované informace

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nakládání BIS s utajovanými informacemi