Biskup (SPD): Manchester.... a co dál?

30.05.2017 11:26

Stáli jsme na náměstích a politici řekli: Nebudou nezaměstnaní, nebudou chudáci, všeho budete mít hojnost, jen když nás zvolíte.

Biskup (SPD): Manchester.... a co dál?
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Tak jsme zazvonili klíči a radostně je zvolili.

Za čas politici řekli – Aby byl svět spravedlivý, nemůžete být všichni bohatí, musí tu být také i chudí. A rozkradli a pod cenou rozprodali vše, co se dalo.

Tak jsme je zase zvolili.

Po čase politici řekli: Pozveme k vám bloudy, kteří žijí nespokojeni ve svých zemích, kde jsou na ně jejich politici oškliví. Vy všichni na ně budete hodní, oni si vaší pohostinnosti budou vážit a budou na vás pilně pracovat, abyste mohli jen ležet, přičemž budete příjemně obohacováni jejich ušlechtilými zvyklostmi.

I stalo se, že někteří z nás si dovolili nesměle špitnout, zda s bloudy nebudou problémy. Ze strany politiků se jim okamžitě dostalo rozhořčeného odsouzení a spravedlivého poplivání. Všichni jsme se za rasisty zastyděli, ještě více nahrbili a zase jsme politiky zvolili.

A bloudi se nám opravdu snažili zavděčit pestrou nabídkou své kultury.

Když po mnoha explozích přišel Manchester, politici řekli. Kdo by to byl řekl, že si naši hosté tolik oblíbí výbušniny! No co, vždyť tentokrát tu šlo jen o pár dětí. Musíme si zvykat! - dodali oblíbený slogan všech zbabělců světa. Poté odešli zavolat svým dětem v prestižních školách, hlídaných rozložitými bodygardy, aby se jich poptali, zda vyjdou s přidělenou týdenní apanáží. A hlásné mediální trouby politiků byly zase jako vždy plné jejich upřímného kvílení,  soucitných prohlášení, výzev k nezastrašení, rozhovorů s matkami, bratry, tetami a všemi příbuznými nebohého odpálivšího se blouda – jak a čím byl frustrován, kdy se přestal a zase začal pomočovat, kdo že ho radikalizoval - tedy všech důležitých informací pro pochopení jeho udatného činu. O zavražděných obětech a neskonalém smutku jejich blízkých bylo hlásným troubám zakázáno hovořit, aby nebylo jitřeno jejich utrpení.

A politici řekli: Díky nám se máte tak dobře, jak jste se ještě nikdy neměli! Proto vám zvýšíme daně a z nich vás vyškolíme, jak s námi pozvanými hosty u vás doma přežít. A zavedli Program na ochranu měkkých cílů, do něhož jsme se všichni s ochotou povinně přihlásili. Největší úspěch sklidil kurz Účelné techniky běhu před nadrženými migranty a jazykové přednášky rodilých Somálců Jak správně vyslovit překlad české věty Neznásilňujte mne, prosím! Neziskové organizace odvedly spoustu úmorné práce při pomoci se sepisováním žádostí občanů o dotaci EU na výstavbu betonových krytů na dětských hřištích, za což jim vyplacená tučná odměna zaslouženě nadula kapsy.

A politici nás znovu svolali na náměstí, kde zpoza neprůstřelných skel hrdinně volali: Musíme se všichni ještě více semknout! Nejlépe okolo nás! Tak jako ovčí stádo, kolem něhož krouží hladoví vlci. Než se šelmy nasytí, odnese to jen pár neduživých kusů na jeho okraji. A seznámili nás se svým novým programem: - Cože? Volby? Referendum? Vždyť nás pořád volíte, tak volby zrušme, protože jsou drahé a ušetřené prostředky účelně vynaložme na zlepšení životních podmínek bloudů. Navíc jste blbí, a mohlo by se stát, že byste tentokrát už nerozhodli dobře. Volební právo i referenda ponechme jen opravdovým multikulti vzdělancům!

Tak jsme to odkývali a zase stojíme na náměstích, již bez klíčů, neboť ty jsme předali bloudům, kteří už nechtějí bydlet v nepohodlných ubytovnách. S omluvou politikům za to, že už nemůžeme vděčně zazvonit, i za to, že už je nemůžeme zvolit, čekáme v předklonu se zacpanýma ušima odevzdaně na explozi, kterou se bude chtít nějaký další bloud dostat do muslimského ráje, kde na něho odměnou čeká jeho vysněné stádečko 72 pannen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.