Blok proti islamizaci: Je třeba okamžitě učinit kroky k vystoupení z EU

03.05.2016 19:20

Blok proti islamizaci v reakci na rozhodnutí Evropské komise vyzývá Poslanecký klub Úsvitu – Národní Koalice, aby okamžitě zahájil všechny kroky k vystoupení České republiky z Evropské unie.

Blok proti islamizaci: Je třeba okamžitě učinit kroky k vystoupení z EU
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Evropské unie

Rozhodnutí nikým nevolené Evropské komise, že jednotlivé země EU se budou moci „vykoupit“ z povinnosti přijmout migranty v rámci tzv. povinně přidělených kvót, a to 250 000 euro ( což je 6 700 000 Kč,  ) za jednoho odmítnutého migranta,  je popření posledních zbytků suverenity členských států EU.

„Teď už nejde jen o diktát Evropské komise, tohle je zrada a zločin. Protože ve středu má být tento návrh násilně protlačen v EU, musíme z tohoto totalitního spolku vystoupit, chceme-li zachránit naši republiku,“ uvedla předsedkyně přípravného výboru BPi Jana Borkovcová.

Nenecháme si diktovat paní Merkelovou, ani panem Junckerem a paní Mogheriniovou, že za odmítnuté migranty máme zaplatit tribut 21 000 000 000 Kč, což je polovina celého rozpočtu ČR na obranu!

„To už je dávno, kdy jsme museli do Německa odvádět každý rok 120 volů a 500 hřiven stříbra. Volů je České republice dostatek, ale stříbro do Berlína opravdu posílat nebudeme,“ doplnila Jana Borkovcová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice