Blok proti islamizaci bude kramářkou písní protestovat proti běžencům

19.06.2017 21:24

Dne 21. června od 8.45 bude Blok proti islamizaci – Obrana domova před úřadem vlády protestovat vlastní kramářskou písní proti přijímání jakéhokoliv počtu běženců z muslimských zemí. Zahájí tak svoji volební kampaň pro nadcházející parlamentní volby.

Blok proti islamizaci bude kramářkou písní protestovat proti běžencům
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

„Nevěříme vládě,“ řekla předsedkyně BPI Jana Borkovcová. Již mnohokráte deklarovala vláda, že odmítá povinné kvóty, aby se pak dobrovolně dohodla na větším počtu přijímaných běženců. Dnes tvrdí, že nechce žádné běžence, ale hned přidává slovíčka z Řecka a Itálie. Takže třeba z Německa nebo Švédska ano?

„Proto před vládou zahájíme svoji volební kampaň jako strana, která před islamizaci ČR a celé Evropy varovala jako prokazatelně první ze všech stran již v roce 2010. S naší kramářskou písní projedeme celou republiku a věříme, že občané si uvědomí, že je třeba volit takové strany, které vědí dlouho předem, jaká skutečná nebezpečí nás čekají a znají na ně řešení ne ty, co problémy dlouho zametají pod koberec, a teprve poté, co už je skoro pozdě se pozvolna a jen slovy a především pod diktátem Bruselu odhodlávají nějaká kompromisní řešení. Přesně tak to dělá celá naše vláda.“ Dodal předseda BPI-Obrana domova David Štěpán

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…