Blok proti islámu: Evropa je ve válce

14.11.2015 0:53

Po dnešním večerním útoku v Paříži skončila jakékoliv diskuse o tom, zda Evropa má či nemá jakoukoliv morální povinnost postarat se o miliony tzv. uprchlíků.

Blok proti islámu: Evropa je ve válce
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

Dnešním dnem mají všechny evropské vlády jedinou povinnost. Starat se o bezpečnost občanů svých zemí. Končí jakákoliv diskuse o hloupostech, jako jsou uprchlické kvóty, ale začíná čas činů. Všechny vlády všech evropských zemí musí okamžitě začít konat. Uzavřít neprodyšně své hranice před všemi nelegálními migranty, uvést armády do stavu zvýšené bojové pohotovosti, vyslat vojenské kontigenty k ochraně vnější hranice schengenského prostoru, vyhostit všechny nelegální migranty, zajistit nepřetržitý dohled nad všemi osobami hlásajícími a propagujícími nelidské principy islámského práva šaría, uzavřít mešity, ve kterých je hlásána nenávist a jsou verbováni lidé do teroristických džihádistických organizací, zajistit všechny osoby napojené na teroristické muslimské organizace, nevpouštět na území Evropy nikoho, kdo necestuje s platnými doklady.

Vyzýváme vládu České republiky, Ministerstvo obrany a Bezpečnostní radu státu, aby okamžitě přijaly opatření k úplnému uzavření státních hranic a zároveň aby byla provedena revize mobilizačních plánů. Teď již nemáme čas poslouchat žvanění neziskových organizací, ani hlupáků z Amnesty International, jde o naše přežití.

Pokud vláda ČR ani teď nebude jednat tak, aby chránila občany České republiky, ztrácí jakoukoliv legitimitu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…