Böhnisch (ČSSD): Obrácení Andreje Babiše

29.03.2017 19:07

Začátkem týdne spustil spolek Obraz – obránci zvířat kampaň na podporu novely zákona o ochraně zvířat proti týrání, která by do budoucna zakázala v České republice chov a zabíjení lišek a norků za účelem získávání jejich kožešin. A zacílil dobře, rovnou na majitele politického subjektu, jehož poslanci většinově tento krutý byznys brání.

Böhnisch (ČSSD): Obrácení Andreje Babiše
Foto: archiv poslance, tan
Popisek: Poslanec ČSSD Robin Böhnisch

V PR agentuře, která zajišťuje ANO i jeho majiteli pobyt na politickém výsluní, pochopili situaci velmi rychle. Jeho účtenka za milionový norkový kožich ještě ani nestačila uschnout a Andrej Babiš už stihl ubezpečit ochránce zvířat, že to tak nenechá a svým zarputilým poslancům promluví do duše.

Jako zástupce předkladatelů návrhu zákona budu samozřejmě za další podporovatele rád. Mrzí mě jen, že jejich obrat nemusí být veden ani tak osobním přesvědčením a politickou odpovědností, jako spíše vidinou další marketingové příležitosti k získání politických bodů. Buď jak buď, budiž novému Andrejovi z Assisi chvála, pokud napomůže k ukončení nesmyslného ubezdušování dvaceti tisíc kožešinových zvířat ročně. Varující jsou ale jeho slova o kompromisu. Zabíjet jen napůl prostě nejde.

Robin Böhnisch, předseda výboru pro životní prostředí PS PČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…