Bouzek (TOP 09): Pokračujeme v kurzu ochrany demokracie, právního státu a svobod

01.12.2015 20:45

Sněm rozhodně nepřináší žádné zásadní zvraty, pokračujeme v nastaveném kurzu ochrany demokracie, právního státu a lidských svobod.

Bouzek (TOP 09): Pokračujeme v kurzu ochrany demokracie, právního státu a svobod
Foto: TOP 09
Popisek: Tomáš Bouzek

„Sněm rozhodně nepřináší žádné zásadní zvraty, pokračujeme v nastaveném kurzu ochrany demokracie, právního státu a lidských svobod. Rozhodně se postavíme proti snaze oligarchizovat českou společnost a proti snahám Hradu zaprodat naši zemi autokratovi z Kremlu. Nové omlazené vedení naší strany je toho dostatečnou zárukou,“ komentoval jeho výsledky předseda krajské TOP 09 a znovuzvolený člen výkonného výboru Tomáš Bouzek.

Posílil i vliv jihočeského regionu. „Nyní máme zastoupení v předsednictvu strany a tři členy ve výkonném výboru,“ uvedl Tomáš Bouzek. Křeslo v předsednictvu strany získal poslanec Zdeněk Bezecný, který zároveň usedne i ve výkonném výboru, spolu s Tomášem Bouzkem a místopředsedou krajské TOP 09 a místostarostou města Písek Josefem Knotem.

„Jako místostarosta Písku budu podporovat větší sepjetí strany s jednotlivými regiony,“ uvedl Josef Knot. Podle jeho slov má TOP 09 v regionech řadu schopných lidí, kteří jsou schopni vnášet do celostátní politiky strany komunální témata a zároveň je komunikovat s občany ve svých obcích a městech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace