Bradáč (SPO): Na kandidátce jsou učitelé, právníci i technici, ale i řemeslníci a pracovníci ve službách

01.08.2016 8:34

Ve středu 27. července podal pověřený zmocněnec společnou kandidátku za Koalici hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura a Strany Práv Občanů pro volby do Zastupitelstva Karlovarského kraje.

Bradáč (SPO): Na kandidátce jsou učitelé, právníci i technici, ale i řemeslníci a pracovníci ve službách
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Lídr SPO v Karlovarském kraji Jaroslav Bradáč

Společným lídrem a kandidátem na hejtmana kraje je navržen Ing. Jaroslav Bradáč ze Skalné, člen SPO. Jako bývalý radní Karlovarského kraje a dlouholetý člen rady města Skalná nabízí své zkušenosti a znalosti, získané při práci pro občany kraje  i města.

Na dalších místech kandidátky jsou navržení mladí lidé, kteří mají chuť a opravdový zájem poskytnout své odborné znalosti pro správu veřejných věcí. Jako např. Karla Maříková z SPD,  Michal Šťovíček z SPD,  Iveta Drobná z SPO, Pavel Domalip z SPD, Tomáš Šmat z SPO. Jejich odborné znalosti  a profesní složení  z oblasti zdravotnictví, školství, ekonomiky.

A také z nejrůznějších samostaných živností, kde se každý  musí ohánět sám za sebe. Dávají tím záruku odbornosti pro práci krajského zastupitele. Na společné kandidátce jsou navržení učitelé, právníci i technici, a v neposlední řadě i řemeslníci a pracovníci ve službách.  Všichni bez rozdílu jsou připravení pracovat pro svůj Karlovarský kraj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Letiště se nám v loňském roce podařilo rozhýbat a rozlétat

8:19 Hejtman Kuba: Letiště se nám v loňském roce podařilo rozhýbat a rozlétat

Cestovní kancelář Čedok přidává na zimní sezonu první destinaci z Českých Budějovic. Z jihočeského l…