Bradáč (SPO): Stojíme za svým prezidentem

19.03.2016 14:20

Krajská organizace SPO Karlovarského kraje přijala pozvání na demonstraci na podporu prezidenta ČR Ing. Miloše Zemana, která se konala dne 12. 3. 2016 od 14.00 hodin v ulici T.G. Masaryka v Karlových Varech u hlavní pošty. Mezi demonstranty byli též zástupci krajské organizace SPD (Okamurovci).

Bradáč (SPO): Stojíme za svým prezidentem
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Zástupci SPO, jíž je Ing. Miloš Zeman čestným předsedou, přišli na tuto akci vyjádřit  podporu svému prezidentovi v jeho nelehké, ale potřebné činnosti, při obhajobě zájmů občanů České republiky.  Za SPO se svými příspěvky vystoupili Ing. Jaroslav Bradáč, JUDr. Josef Kvasnička a Petr Ziegler. Hovořili nejen o své podpoře panu prezidentovi, ale zmínili témata přímé demokracie, jako je obecné referendum, odvolatelnost politiků, či potřeba zákona o prokázání původu příjmu a majetku. Představili také témata zrušení koncesionářských poplatků, zejména pro ČT, a hrozbu zrušení hotovostních plateb.

S uznáním jsme vyslechli velmi zajímavé a podnětné projevy zástupců SPD, kde jsme konstatovali značnou příbuznost až shodu v základních představách o fungování demokratických principů.

Přestože volba času a místa demonstrace pořadateli nebyla zcela ideální, lze s uspokojením konstatovat, že průběžná účast několika desítek občanů je úspěchem.

Ing. Jaroslav Bradáč, místopředseda KO SPO Karlovarského Kraje

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.