Brněnská Strana zelených bude volit nové vedení

24.01.2015 7:31

Ve dnech 24. a 25. ledna 2015 proběhne v Brně sjezd Strany zelených, který si zvolí nového předsedu či předsedkyni.

Brněnská Strana zelených bude volit nové vedení
Foto: zeleni.cz
Popisek: Logo Strany zelených

Na programu je také volba 1. místopředsedy nebo místopředsedkyně, diskuze o tvorbě nového politického programu nebo hlasování o změně stanov: mezi návrhy je také institut spolupředsednictví. Zelení by tak neměli jen jednoho předsedu či předsedkyni, ale hned dva spolupředsedy, kteří by stranu společně vedli.

Transparentnost v politice považujeme za důležitou hodnotu, proto jsme stejně jako vloni připravili možnost sledovat sjezd prostřednictvím on-line textového přepisu nebo video-streamu. Spuštěn bude na  našem webu <http://www.zeleni.cz/sjezd-2015/>  během sobotního dopoledne, hned po schválení programu a formálních procedurálních záležitostech. Začínat budeme vystoupením hostů přibližně od 11.30 hod., které si rozhodně nemůžete nechat ujít!

V médiích se už dříve objevily zprávy, že souboj o předsednický post svedou  Jana Drápalová  s  Petrem Štěpánkem. Svou kandidaturu oznámil také Tomáš Schejbal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zeleni.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie