Bystroň (PRO!Kraj): Chci prosadit úplný zákaz hazardu

27.02.2015 13:28

Na pozici druhého náměstka chomutovského primátora koalice PRO Chomutov, ANO 2011 a KSČM navrhne kardiologa Mariana Bystroně. Zastupitel hnutí PRO Chomutov naposledy působil na Klinice kardiologie Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. V politice není nováček. V letech 1998-2002 byl chomutovským zastupitelem za Unii svobody, mezi lety 2012 a 2014 zastupoval krajskou opozici v dozorčí radě Krajské zdravotní.

Bystroň (PRO!Kraj): Chci prosadit úplný zákaz hazardu
Foto: PRO Chomutov
Popisek: Marian Bystroň, PRO Chomutov

„Marian je velmi schopný manažer a dobrý analytik. Pro nový tým ve vedení města bude výraznou posilou,“ řekl k tomu Daniel Černý, koaliční kandidát na primátora.

Marian Bystroň bude pracovat jako neuvolněný náměstek, město bude stát méně peněz. „Nemohu si dovolit zcela zůstat mimo svůj obor, a tak se přinejmenším jeden den v týdnu budu stále věnovat medicíně,“ dodal k tomu Bystroň s vysvětlením, že práci pro město věnuje i svůj volný čas.

Již na ustavujícím zastupitelstvu 2. března nový náměstek předloží zastupitelům vyhlášku o úplném zákazu hazardu v Chomutově. „Současná radnice tvrdí, že tvrdě bojuje proti hazardu, nabízí ale jen polovičaté řešení problému. Vedení obce sice zakázalo provozování automatů, ale ostatní formy hazardních her jako kasina kupodivu vůbec neomezuje. Po zákazu automatů lze očekávat, že se provozovatelé pokusí přejít na jiný druh hazardu a nám logicky nezbývá, než prosadit jeho úplný zákaz,“ řekl Bystroň.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hnutí PRO!Kraj

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě