ČSSD: Evropa a sociální demokracie

19.08.2015 10:40

Na druhém kulatém stolu v rámci debaty o Dlouhodobém (základním) programu ČSSD, který proběhl v úterý 18. srpna 2015 od 17 hodin, diskutovali sociální demokraté o Evropě a sociální demokracii.

ČSSD: Evropa a sociální demokracie
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Česká strana sociálně demokratická ve spolupráci s Masarykovou demokratickou akademií v následujícím období pořádají kulaté stoly v rámci debaty o Dlouhodobém (základním) programu ČSSD. V Steinerově sále v Lidovém domě v Praze v úterý 18. srpna 2015 od 17 hodin proběhla již druhá taková akce. Tentokrát se členové ČSSD zaměřili na téma „Evropa a sociální demokracie".

S úvodním slovem vystoupili expertka na evropské otázky Jana Maláčová, politický poradce předsedy vlády Oto Novotný, politolog a bývalý ředitel think-tanku Cesta Vít Klepárník a náměstek Úřadu Vlády ČR pro evropské záležitosti Tomáš Prouza.

Po celý večer se tak diskutovalo o programatice evropské sociální demokracie, budoucnosti evropského sociálního státu a role České republiky v Evropské unii.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…