ČSSD Praha 11: Uspěli jsme, starosta Štyler byl odvolán

17.11.2016 5:32

ČSSD na Praze 11 dlouhodobě kritizovala nekompetentnost starosty Jiřího Štylera a celého Hnutí pro Prahu 11. Když během středečního jednání Zastupitelstva městské části Praha 11 padl návrh na odvolání celé rady, rozhodla se ČSSD tento návrh v případě pana Štylera podpořit.

ČSSD Praha 11: Uspěli jsme, starosta Štyler byl odvolán
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo ČSSD

„Bývalý starosta Jiří Štyler se mediálně angažoval fantaskní úvahou o odtržení Jižního města od Prahy a reálně tak městské části svou nekompetentností škodil. Vítám, že se nalezl dostatek hlasů pro jeho odvolání,“ uvedl k tomu Petr Hrabal, předseda Klubu zastupitelů zvolených za ČSSD na Praze 11.

„Podařilo se nám odvolat zástupce Hnutí pro Prahu 11, které fanaticky prosazuje své názory proti všem. Věřím, že odvolání pana Štylera bude ostatní členy rady motivovat k větší efektivitě a zlepšení jejich práce. Považuji to celé za úspěch sociální demokracie, která na problematické kroky současné rady pravidelně upozorňovala,“ dodal.

Již dříve se pomocí hlasů zastupitelů za ČSSD podařilo odvolat obdobně nekompetentní radní za Hnutí pro Prahu 11 Šárku Zdeňkovou a Ladislava Kosa. „Za dva roky, po které je Hnutí pro Prahu 11 v Radě městské části, přišla naše městská část o desítky milionů korun a údržba zeleně a chodníků je v katastrofálním stavu,“ uzavřel Hrabal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…