Cais (ANO): Zelení, modří, ufoni a ti ostatní...

10.11.2014 22:51

Autor prohlašuje, že eventuální podobnost se skutečnými událostmi, lidmi či místy je pouze náhodná a nezakládá proto důvody k podání trestního oznámení.

Cais (ANO): Zelení, modří, ufoni a ti ostatní...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO 2011

Ty barvičky nejsou "obrendováním" určitých politických subjektů, jak by se to mohlo z dálky jevit, ale jen určitým odrazem rozdílnosti názorů a idejí různých "tradičních" ideově ukotvených stran. Samozřejmě, my jako hnutí, jsme nečitelní, názorově neukotvení a vlastně vůbec nevíme, co chceme. Kromě toho, že bychom rádi zprůhlednili fungování obecních úřadů, zamezili nesmyslnému plýtvání peněz daňových poplatníků a naplánovali budoucnost města déle než na čtyři roky dopředu. Aby tu lidé rádi žili, měli kam chodit za sportem a zábavou. A nemuseli se starat o psí exkrementy roztroušené po chodnících a parcích, o bezdomovce povalující se v centru města, špatně opravené chodníky zprzněné firmou, která ještě včera neexistovala, či předražené a nedostupné parkování pro občany co tu žijí.

Každý den poslouchám žvásty těch ideově vyhraněných sebestředných Mirků Dušínů (kteří zakázku za 11 miliónů       předraží na 20, aby se všichni kluci v klubu mohli rozdělit a nenuzovali), jak se stát či město nedá řídit jako firma. Možná to nejde, ale základní prvky firemní kultury mohou fungovat i v řízení obce – neplýtvat, nekrást, chovat se slušně a než něco udělám, rozmyslím si jak, s kým a za kolik.

A k tomu mi stačí selský rozum a nemusím mít v kapse Marxův kapitál, Bibli či Hitlerův Mein Kampf.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice