Čermák (ODS): Federální Evropa M. Schulze je fantasmagorie

12.12.2017 9:10

Odpověď na otázku Parlamentních Listů

Čermák (ODS): Federální Evropa M. Schulze je fantasmagorie
Foto: ODS
Popisek: ODS

Redakce PL se zeptala: Dobrý den, předseda německé SPD M. Schulz řekl, že chce, aby existovala evropská ústavní smlouva, která vytvoří federální Evropu. „A až ji budeme mít, tak musí být předložena v členských zemích k hlasování. A kdo pak bude proti, ten půjde z Evropské unie pryč,“ řekl. Spojené státy evropské dle něj mají vzniknout do roku 2025. Co si o tom myslíte?

Zde je moje odpověď: Návrh  pana předsedy německé SPD M. Schulze vytvořit federální Evropu a a výhrůžka, že  kdo pak bude proti, ten půjde z Evropské unie pryč, odpovídá zcela naturelu jeho osoby i SPD.V dnešní situaci považuji za absurdní takovýto výrok vůbec vypustit, nadto ještě s výhrůžkou. Pan Schulz (dle mého názoru politik s rozhledem podomního obchodníka) by si měl vyřešit problémy na vlastní domácí scéně a nepouštět se do fantasmagorických scénářů.

Převzato z profilu.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

6:03 Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obchvatu