Černoch (Úsvit): Čelíme největší imigrantské krizi v historii

26.06.2015 19:10

Teď nelze na nic čekat, musíme okamžitě zavřít českou hranici pro nelegální imigranty.

Černoch (Úsvit): Čelíme největší imigrantské krizi v historii
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

Informace o bezpečnostních hrozbách se na nás valí každý den. Vlna nelegálních uprchlíků se valí Evropou. Na českých hranicích jsou každý den zadržováni nelegální imigranti i s jejich pašeráky. O stavu na hranicích hovoří jasně výsledky z přísných kontrol, které zavedlo Německo. V Bavorsku a Sasku bylo zadrženo na 14 tisíc nelegálních imigrantů, stovky zločinců a pašeráků. Toto není informace z jižní Evropy, ani ze sousedních zemí. Je to informace z Česko-Německé hranice.

To, co teď musíme dělat, je uzavřít naše hranice před nelegálními imigranty.

Po takových opatřeních volají i starostové obcí. Jen namátkou jsem v médiích zaznamenal informace o oficiálních dopisem starosty Františkových Lázních Otakara Skaly a starostky Klášterce nad Ohří Kateřiny Mazánkové, kteří vyjadřují své obavy před imigrantskou vlnou a ptají se po jakýchkoli informacích, které by jim pomohli. Pokud česká vláda nepodala informace o opatřeních, která podniká ani českým starostům, jak chce efektivně chránit naší zemi.

Podal jsem proto interpelaci na ministra vnitra Chovance. Chci vědět, jaké bezpečnostní opatření jsme jako stát přijaly. Bohužel mám pocit, že jediné, co stalo, je pár namátkových kontrol, které se udělali pro televizní kamery. Chci vědět, jak jsou bezpečnostní opatření koordinována se starosty a hejtmany. Jaké mají informace a jak jim chce stát pomoci. Opakuji na závěr, česká vláda měla už dávno zavřít hranice pro nelegální imigranty a zavést bezpečnostní opatření. Strkání hlavy do písku je tragické selhání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…