Černoch (Úsvit-NK): Bruselští politici, Angela Merkel, ani český premiér neposlouchají své občany

06.02.2016 15:58

Projev Marka Černocha na demonstraci 6.2. na Hradčanském náměstí

Černoch (Úsvit-NK): Bruselští politici, Angela Merkel, ani český premiér neposlouchají své občany
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

Dámy a pánové,

opakovaně jsem jednal s Fredericou Mogherini. Mogherini je klíčový bruselský politik pro bezpečnostní politiku v Evropě. Ptal jsem se jí na sexuální obtěžování žen v Kolíně nad Rýnem a dalších německých městech. Ptal jsem se, co s imigranty v Evropě chce dělat. A víte, co mi řekla? Musíme doufat. V co máme doufat? To už mi nevysvětlila. Jen když jsem se ptal na její odpovědnost, řekla, že za bezpečnost v Německu neodpovídá.  Že to  není její problém.

Bruselští politici, kancléřka Merkelová, ale i český premiér Sobotka neposlouchají přání svých občanů. Merkelová, Sobotka a další patří k politické mafii. Mafie bruselských politiků a madam Merkelové žije z imigrantů. Tato politická mafie chce peníze z dotací na budování multikulturní Evropy. Mafie bruselských politiků shání levnější pracovní sílu místo Vás! Merkelová nestojí ve volbách o vaše hlasy, ale v budoucnosti chce hlasy vděčných imigrantů! Bruselská mafie a Merkelová provádí plíživou kontrarevoluci. Chce odstranit chytrého hrdého občana s vlastním názorem!  

Dámy a pánové, Lutze Bachmanna kriminalizují. U nás v Čechách kriminalizují mého kolegu, docenta Konvičku z Bloku proti islámu. Mě možná nekriminalizují jen proto, že mám poslaneckou imunitu. Je třeba více takových, kteří se nebojí mluvit. A já chci poděkovat Vám všem za vaši odvahu, že tu jste a že se nebojíte demonstrovat za Evropu. Dámy a pánové díky Vám a všem v Praze, Krakově, Bratislavě a dalších městech, kteří dnes společně po Evropě demonstrujete proti Merkelové, proti bruselským politikům, proti mafii, která chce zničit Evropu, kde jsme se narodili a kterou nechceme ztratit.

Dámy a pánové, nesmíme se nechat zastavit. Místo Frederiky Mogeriny musíme prosadit Vaši Tatjanu Festerling. Místo Vaší kancléřky a našeho premiéra musíme prosadit lidi jako je Lutz Bachmann, náš prezident Zeman, nebo slovenský premiér Fico.

Dámy a pánové,  bojujeme zde za Evropu, ale abychom prosadili Pevnost Evropa, čeká nás ještě mnoho práce a moc Vás prosím, nenechte se zastrašit, nepodlehněte diskreditačním kampaním, které mocná bruselská mafie na nás chystá. Ale společně ve volbách vyměňme politiky. Díky

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

15:06 Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahrnutí SPD do zprávy o extrémismu a soudnímu rozh…