Černoch (Úsvit-NK): Bruselští politici, Angela Merkel, ani český premiér neposlouchají své občany

06.02.2016 15:58

Projev Marka Černocha na demonstraci 6.2. na Hradčanském náměstí

Černoch (Úsvit-NK): Bruselští politici, Angela Merkel, ani český premiér neposlouchají své občany
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

Dámy a pánové,

opakovaně jsem jednal s Fredericou Mogherini. Mogherini je klíčový bruselský politik pro bezpečnostní politiku v Evropě. Ptal jsem se jí na sexuální obtěžování žen v Kolíně nad Rýnem a dalších německých městech. Ptal jsem se, co s imigranty v Evropě chce dělat. A víte, co mi řekla? Musíme doufat. V co máme doufat? To už mi nevysvětlila. Jen když jsem se ptal na její odpovědnost, řekla, že za bezpečnost v Německu neodpovídá.  Že to  není její problém.

Bruselští politici, kancléřka Merkelová, ale i český premiér Sobotka neposlouchají přání svých občanů. Merkelová, Sobotka a další patří k politické mafii. Mafie bruselských politiků a madam Merkelové žije z imigrantů. Tato politická mafie chce peníze z dotací na budování multikulturní Evropy. Mafie bruselských politiků shání levnější pracovní sílu místo Vás! Merkelová nestojí ve volbách o vaše hlasy, ale v budoucnosti chce hlasy vděčných imigrantů! Bruselská mafie a Merkelová provádí plíživou kontrarevoluci. Chce odstranit chytrého hrdého občana s vlastním názorem!  

Dámy a pánové, Lutze Bachmanna kriminalizují. U nás v Čechách kriminalizují mého kolegu, docenta Konvičku z Bloku proti islámu. Mě možná nekriminalizují jen proto, že mám poslaneckou imunitu. Je třeba více takových, kteří se nebojí mluvit. A já chci poděkovat Vám všem za vaši odvahu, že tu jste a že se nebojíte demonstrovat za Evropu. Dámy a pánové díky Vám a všem v Praze, Krakově, Bratislavě a dalších městech, kteří dnes společně po Evropě demonstrujete proti Merkelové, proti bruselským politikům, proti mafii, která chce zničit Evropu, kde jsme se narodili a kterou nechceme ztratit.

Dámy a pánové, nesmíme se nechat zastavit. Místo Frederiky Mogeriny musíme prosadit Vaši Tatjanu Festerling. Místo Vaší kancléřky a našeho premiéra musíme prosadit lidi jako je Lutz Bachmann, náš prezident Zeman, nebo slovenský premiér Fico.

Dámy a pánové,  bojujeme zde za Evropu, ale abychom prosadili Pevnost Evropa, čeká nás ještě mnoho práce a moc Vás prosím, nenechte se zastrašit, nepodlehněte diskreditačním kampaním, které mocná bruselská mafie na nás chystá. Ale společně ve volbách vyměňme politiky. Díky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.