Černoch (Úsvit): Přijetí Turecka může být pro Evropu poslední hřebík do rakve. Byla by z nás lovná zvěř

16.07.2016 20:54

Snahy o zavedení bezvízového styku s Tureckem či hlasy podporující jeho vstup do Evropské unie jsou výrazem jasného šílenství. Turecko do Evropy prostě nepatří! Doufám, že události posledních dnů konečně otevřeli panu Sobotkovi a evropským úředníkům oči, jinak nás čeká opravdový problém! Nyní musí dojít k okamžitému zastavení rozhovorů o vstupu této země do Evropské unie a zavedení bezvízového styku!

Černoch (Úsvit): Přijetí Turecka může být pro Evropu poslední hřebík do rakve. Byla by z nás lovná zvěř
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marek Černoch v redakci Parlamentních Listů

Noc z pátku na sobotu opět ukázala jak nevyzpytatelnou zemí Turecko je. Neúspěšný pokus o vojenský puč, který se v zemi odehrál, nám připomněl, jak daleko je tato muslimská země od hodnot západních demokracií. Není možné, aby byl součástí Evropy stát, který nemá pod kontrolou část své armády a který se pod vládou Erdogana obrací od pojetí sekulárního státu k islamizaci. Navíc se množí spekulace, že byl celý puč pouze zinscenovaný a sloužil k upevnění politického islámu v zemi.

Nikdo už nemůže v dnešní době pochybovat, že teroristické útoky v Evropě přímo souvisí s radikálním islámem. Stejně tomu bylo v případě posledního útoku v Nice, ke kterému se přihlásil Islámský stát.

Turecko má téměř 80 milionů obyvatel, z čehož tvoří 99,8 % muslimové. A uvnitř této komunity se pohybují tisíce radikálů. Opatřit si falešný pas je otázka chvíle, teroristické útoky jsou v této zemi téměř na denním pořádku. Přijetí tohoto státu tak může být pro Evropu poslední hřebík do rakve. Z Evropanů by se tak mohla stát lovná zvěř!

Pane premiére, stále budete prosazovat svoji vítací politiku vůči této zemi? Zopakujte našim občanům své dřívější prohlášení, že: „Rušení vízového režimu pro turecké občany cestující do EU nastane nejpozději do konce června 2016.“

Naše strana upozorňovala od samého začátku na to, že Turecko není a nemůže být součástí Evropy! To my jsme říkali, že vítací politika vůči Turecku je pouze hazard s bezpečností vlastních občanů! My totiž skutečně hájíme zájmy a bezpečnost vlastních občanů, proto nyní nemusíme strkat hlavu do písku!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).