Černoch (Úsvit): Svoláváme mimořádnou schůzi Sněmovny

16.06.2015 17:40

Rozhodli jsme se podpořit svolání mimořádné schůze Sněmovny. Situace je kritická, už se nebavíme o jihu Evropy, vlna uprchlíků se blíží k našim českým hranicím.

Černoch (Úsvit): Svoláváme mimořádnou schůzi Sněmovny
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

„Rozhodli jsme se podpořit svolání mimořádné schůze Sněmovny. Situace je kritická, už se nebavíme o jihu Evropy, vlna uprchlíků se blíží k našim českým hranicím. Chceme informace vlády, jak ochrání český stát a české občany, jak zabrání nelegálním uprchlíkům vstoupit na naše území. Pokud česká vlády nyní neposiluje skokově kontrolu státních hranic, pak tragicky selhává,“ říká předseda klubu Marek Černoch.

„Šokuje nás, že vláda ústy pánů Bělobrádka a Zaorálka oznamuje, že máme přijímat stovky imigrantů, ale v Poslanecké sněmovně se o tom mluvit nechce. Vláda jen chlácholí občany, aby poslušně vykonala rozkaz Bruselu. Dnes zároveň vyvrcholilo pokrytectví ČSSD. Její ministři sice říkají, že jsou proti kvótám, ale hlasy svých europoslanců je schválila. Teď se k nim připojili i čeští poslanci, kteří se o tom bojí i mluvit. Tato vážná situace je jejím poslancům ukradená,“ nebere si servítky Marek Černoch.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.