Černoch (Úsvit): Vláda s přijímáním nelegálních imigrantů podvedla občany

26.06.2015 17:30

Úsvit zásadně nesouhlasí s výsledky summitu Evropské rady. Rozhodnutí fakticky zavazuje ČR k přijetí obrovského množství nelegálních imigrantů.

Černoch (Úsvit): Vláda s přijímáním nelegálních imigrantů podvedla občany
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

„Vláda s přijímáním nelegálních imigrantů podvedla občany. Premiér Sobotka sliboval, že nebudeme uprchlíky přijímat podle kvót. Místo toho jsme se zavázali, že jich přijmeme stovky a tisíce jakoby dobrovolně. Výsledek je úplně stejný. Evropská unie nám sem pošle imigranty stejně, jako by je poslala podle kvót,“ řekl k výsledku jednání Evropské rady předseda klubu Marek Černoch.

„Státy si mají rozdělit 40 tisíc nelegálních imigrantů, kteří jsou teď v Itálii a Řecku. K tomu dostaneme k přerozdělení další 20 tisíc uprchlíků, kteří v Evropě ještě ani nejsou. To, že si budeme z nelegálních imigrantů vybírat a že si sami budeme rozhodovat je evidentně lež. Jak by přerozdělování mohlo být dobrovolné, když počty přijatých už jsou stanovené. Že bychom měli nějaké právo před ostatními státy a vybírali si, jestli imigranty například z Eritree přijmeme nebo ne, je nesmysl,“ pokračuje poslanec Černoch.

„Že ČR bude přijímat uprchlíky ve velkém je jasné i toho, jak se extrémně navyšují kapacity českých záchytných táborů. Chystají se prostory pro tisíce nových míst. Takto nevypadá příprava na přijetí několika pečlivě vybraných osob. Takto vypadá příprava na přijetí masové vlny přidělených uprchlíků,“ uzavírá Marek Černoch.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…