Červený (ANO): V Blovicích budeme v opozici

26.10.2014 22:29

V komunálních volbách v Blovicích se ANO (11,76%) umístilo na třetím místě, což je velký úspěch i z důvodu, že zde ANO začínalo poprvé v letošních komunálních volbách. V zastupitelstvu města Blovice budou za Hnutí ANO 2011 pracovat dva kandidáti, kteří budou plnit svůj volební program.

Červený (ANO): V Blovicích budeme v opozici
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO 2011

Po volbách jsme byli pozváni vítěznou ODS na koaliční jednání a vyzváni, abychom vstoupili s nimi do koalice. Po jednání jsme nedošli ke shodě, zejména při obsazení rady města. Další jednání jsme vedli s ostatními stranami, ale vytvořit koalici, ve které by bylo pět stran je téměř nemožné. Vládnout čtyřtisícovému městu bude ODS (34,59%), TOP 09 (7,27%) a ČSSD (8,95%). Hnutí ANO 2011 bude v Blovicích v opozici a to velmi aktivní.

Věřím, že svojí prací v zastupitelstvu ukážeme veřejnosti, že nám jde o naše město a o spokojenost občanů.

Závěrem bych chtěl poděkovat předsedkyni Oblastní organizace Plzeň – jih paní Mgr. Ireně Langrové za možnost, podporu a vedení při přípravě kandidátky. Za její pomoc děkujeme.

Bc. Andrej Červený, Lídr kandidátky ANO v Blovicích

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…