Červíček (ODS): Správa a údržba silnic mění název, docházelo často k záměnám

29.09.2017 18:25

Krajská akciová společnost Správa a údržba silnic Královéhradeckého kraje (SÚS KHK) mění od 1. října 2017 název na „ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a. s.“ Sídlo společnosti i její IČO zůstávají beze změny.

Červíček (ODS): Správa a údržba silnic mění název, docházelo často k záměnám
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Kandidát na hejtmana v Královéhradeckém kraji Martin Červíček (ODS)

„Důvodem byla mimo jiné skutečnost, že ze strany veřejnosti, ale i starostů a dalších partnerů docházelo často k záměnám s názvem a činností krajské příspěvkové organizace Správa silnic Královéhradeckého kraje. Ta je majetkovým správcem krajské silniční sítě, zatímco posláním akciové společnosti je především zimní a letní údržba komunikací a příprava projektů na rekonstrukce komunikací a mostů,“ vysvětlil náměstek hejtmana Martin Červíček, který je odpovědný za oblast dopravy a silničního hospodářství.

Akciová společnost ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje má také nové logo a pozměněnou organizační strukturu. Cestmistrovstí budou od 1. října začleněna do pěti závodů se sídly v jednotlivých okresních městech. Zároveň bude spuštěn nový web.

„Náplň naší práce se ale nijak nemění. Spíše naopak, nový obchodní název firmy mnohem lépe vystihuje její činnost. Všechny své závazky budeme plnit tak jako dosud,“ ujistil ředitel společnosti Jiří Brandejs.

Sídlo akciové i příspěvkové společnosti je na Kutnohorské ulici v Hradci Králové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…