Česká Suverenita nabídla místo na kandidátce do Evropského parlamentu MUDr. Davidu Rathovi

11.12.2018 21:10

MUDr. David Rath kandidoval za Českou Suverenitu v senátních volbách a v komunálních volbách. "V obou těchto volbách dosáhl pan Rath na 5% podpory voličů, což odpovídá současným údajným preferencím ČSSD," konstatovala předsedkyně České Suverenity Mgr. Jana Volfová.

Česká Suverenita nabídla místo na kandidátce do Evropského parlamentu MUDr. Davidu Rathovi
Foto: ceskasuverenita.cz
Popisek: Česká Suverenita - logo

Stejně jako MUDr. David Rath byla Volfová výraznou poslankyní a političkou ČSSD. Oba dva jsou představitelé původního programu sociální demokracie založeném na principech sociálně - tržního hospodářství a principech širokých občanských svobod.

"Od současné linie, kterou zastává ČSSD se jednoznačně odlišujeme v mimořádně důležitých oblastech. Například odporem vůči migračním vlnám a snahou zastavit šíření islámu v Evropě," prohlásila Jana Volfová. "Odmítáme rovněž posilování pravomocí Evropské unie na úkor jednotlivých členských zemích. Usilujeme o zachování národní suverenity a rozvíjení ekonomické spolupráce svébytných členských zemí. EU si představujeme jako exkluzivní klub svobodných národů s právem veto," dodala politička.

Předsedkyně České Suverenity rovněž poukázala na skutečnost, že občané, kteří volili ČSSD pod vedením Miloše Zemana a Jiřího Paroubka, dnes většinově volí hnutí ANO Andreje Babiše. V této souvislosti Jana Volfová zdůraznila, že jde o tragický důsledek nepochopitelných kroků vedení ČSSD. "Celé současné vedení sociální demokracie a to již takřka od okresních úrovní, opustilo principy svého programu. Místo toho provádí experiment s cílem získat voliče nové - městské liberály. To je cesta do pekla," zdůraznila politička.

Zároveň připomněla, že sociální demokraté prosazují ztrátu národní suverenity a ještě větší míru vazalství vůči Evropské unii. Podpora předsedy ČSSD Hamáčka nebezpečného paktu OSN o migraci a jeho vstřícné postoje k rozšiřování islámu v Evropě svědčí o tom, že sociální demokraté chtějí Evropu otevřít migrantům.

"Dnes už je jasné, že vedení ČSSD si nepřeje těsnou spolupráci se zeměmi prosazujícími tvrdý protimigrační postup. Svědčí o tom i aktivita ministra zahraničí Petříčka vůči ambasádám v Budapešti a Římě," konstatovala šéfová České Suverenity.

Zároveň prohlásila, že vinou předsedy ČSSD se kdysi nejsilnější levicová strana v ČR změnila na subjekt mířící do politického zapomnění. Doslova plivnutím do obličejů zbytků voličů je pak nominace zcela nevýrazného europoslance Pavla Poce kamaráda Miroslava Pocheho volebním lídrem.

Za této situace chce Česká Suverenita nabídnout bývalým voličům ČSSD, ale i dalších levicových či středových stran, kandidátku sestavenou z výrazných osobností, které se dokážou postavit diktátu EU a přitom chtějí udržet sociální smír ve společnosti, jehož největším nepřítelem a destruktorem je probíhající brutální hospodářská globalizace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…