Chabr (TOP 09): Pražská plynárenská nabízí v době pandemie mobilní kancelář

05.03.2021 5:35

I když zákazníci Pražské plynárenské mohou veškeré záležitosti spojené s dodávkou energií řešit online a společnost toto řešení doporučuje, myslí i na ty, pro které je tato forma komunikace obtížně využitelná nebo složitá.

Chabr (TOP 09): Pražská plynárenská nabízí v době pandemie mobilní kancelář
Foto: TOP 09 / Martin Kubica
Popisek: Jan Chabr

Po dobu, kdy budou z důvodu pandemie COVID uzavřeny obchodní kanceláře společnosti, přijede mobilní kancelář Pražské plynárenské neodkladné záležitosti spojené s dodávkou energií vyřídit k zákazníkům.

Anketa

Nechali byste si píchnout vakcínu Sputnik V? (Ptáme se od 2.3.2021)

88%
12%
hlasovalo: 30340 lidí

Služba je k dispozici na území Prahy, je určena zejména pro zákazníky seniorského věku nebo handicapované zákazníky a je poskytována při dodržení maximálních hygienických opatření a zabezpečení. Je ji možné objednat od pondělí do pátku denně od 8 do 18 hodin prostřednictvím bezplatné zákaznické linky 800 134 134. Při objednávce uveďte, že se jedná o službu „mobilní kancelář.“

„Jsem rád, že si Pražská plynárenská jako městská společnost uvědomuje, že pro některé naše spoluobčany může být vyřešení nezbytných záležitostí pouze online cestou problematické a připravila pro ně i alternativní řešení. Prosím, všímejme si v této nelehké době svých, zejména  starších, sousedů a v případě potřeby jim podejme pomocnou ruku. Ne vše, co nám připadá  snadné a samozřejmé, se tak totiž může zdát i jim,“ uvedl radní hl. m. Prahy Jan Chabr.

Městská společnost Pražská plynárenská patří mezi nejvýznamnější tuzemské dodavatele energií. Plynem a elektřinou zásobuje odběratele nejen v Praze, ale poskytuje služby po celé České republice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…