Chaloupka: Rovnost před zákony podle barvy pleti

19.04.2014 15:00

Noc, sedím u počítače a řeším zanedbanou poštu. TV jede, na ČT24 Marta Pilařova dojatým hlasem připomíná události z Vítkova, případ popálené Natálky. Na obrazovce Natálka, nějaká děvčata (příbuzní?) a ustaraná starostlivá maminka Natálky. Připomenuté rovněž výjimečně vysoké tresty pro partu bílých pitomců, kteří ten dům zapálili.

Chaloupka: Rovnost před zákony podle barvy pleti
Foto: red
Popisek: Otto Chaloupka

Nějak jsem postrádal zmínku o malém Patrikovi, kterého dva cikánští hajzlové brutálně týrali několik hodin, aby ho pak nechali zemřít na opuštěném místě. Jenom s dávkou štěstí a nesmírného úsilí se zbídačenému Patrikovi podařilo vyhledat pomoc. Stejně jako tisíckrát omílaná a připomínaná Natálka a její pečlivá a starostlivá, v okolí oblíbená, zodpovědná rodina, ponese si i Patrik a jeho rodina následky po celý život.

Jenomže - Natálka je cikánka, tak se z ní všichni posereme, kdežto Patrik je bílý Čech, a tak jeho utrpení a detaily o cikánských hajzlech, kteří ho zmrzačili jen proto, že je bílý, Česká televize (veřejnoprávní, nezávislá a objektivní) nepovazuje za důležité. Také samozřejmě není nutné zmiňovat směšné tresty, které obdrželi cikáni za pokus o vraždu.

Je nutné udělat v naší zemi pořádek. Stejná pravá a stejné povinnosti pro každého, kdo tady chce žit. Ať se to Evropské unii a všem lidskoprávním organizacím libí nebo ne, musíme se ozvat a začít hájit naše vlastni zájmy. Naši europoslanci neudělali pro Českou republiku nic pozitivního (dnes jsem v TV slyšel, že se tam řeší spotřeba plastových sáčku; opravdu důležité, zvláště v době, kdy Evropské země stojí na prahu katastrofy - zaplavení Islámem, rostoucí porodnost a agresivita cikánů), pánové Sobotka a Dienstbier (a další jim podobní lumpové) ohrožuji svým postojem bezpečnost země a jejich obyvatel, což z nich děla zločince a jako k takovým je potřeba k nim přistupovat.

Blíží se volby do Evropského parlamentu; pošleme tam zase bandu neužitečných tlachalů? Nebo tam pošleme nebezpečné lháře a škůdce, kteří kandidují za některé strany a slibuji vyšší zaměstnanost a další nesmysly a lži? Pošleme tam hájit naše zájmy člověka, který má až nepříjemně blízko k cikánům a může se chlubit jejich dlouhodobou obhajobou?

Nebo tam konečně pošleme někoho, kdo v EP dokáže hájit Českou republiku, nebojí se ozvat a bude za naší zemí bojovat bez ohledu na to, co tato mizena vláda na to bude říkat? Bude někdy tento národ myslet? Anebo se necháme oblbovat Sobotky, Dienstbiery, Marksovými, Samkovými a dalšími zrádci, dokud nás nezaplaví primitivní hordy, které zničí všechno, co jsme tu po staletí budovali… Včetně nás.

Chci stejný metr všem! Ne dvojí metr, tedy jak to chodí dnes: rovnost před zákony podle barvy pleti.

Otto Chaloupka

Pro osvěžení paměti. Srovnání a obrázek o spravedlnosti si udělejte sami.

Za útok na Patrika místo 10 let dostal agresor jen 5 let ve vězení!

Za útok na Natálku dostali útočníci 2x20 let a 2x22 let ve vězení!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Otto Chaloupka

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…