Chalupa (ANO): Budeme opět volit ty, kteří už svou šanci prokazatelně promarnili?

09.10.2017 14:26

?Zastávka „Po mně potopa“, není zastávkou, kde chci vystoupit, chci jet úplně jiným vlakem po nových kolejích k jasně definovanému cíli za jasně definovaných podmínek...

Chalupa (ANO): Budeme opět volit ty, kteří už svou šanci prokazatelně promarnili?
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

 Zaujal mne obsah dnešní výzvy Fóra 24 adresovaná voličům: „Nenechte se zmást nesmyslnými průzkumy a volte demokratické strany“. Není to výzva ojedinělá, ani co se týká obsahu, ani co se týká „vyzyvatelů (rozuměj „elit“, které vědí všechno lépe než tzv. plebs). Mají totiž jedno společné – na hony je z nich cítit živočišný existenční strach nikoliv z ohrožení demokracie, ČR je definitivně demokratickým státem a co více demokratického může být než svobodné volby, ale ze ztráty politického vlivu a s tím propojené ekonomické moci, ze ztráty možnosti prosazovat dnes již i z bezpečnostního pohledu evidentně velmi nebezpečné jednostranného vnímání globalizujícího se světa, který je poněkud složitější než byl tzv. bipolární svět, a tím i ze ztráty z toho plynoucích významných požitků.

Tedy - nenechte se zmást tím, co prezentuje Forum 24!!! - oni nehájí polistopadové naděje a šance, které jsme měli - oni hájí polistopadové pořádky, a to je sakra velký rozdíl. Svět se mění, Evropa se mění a tyto volby jsou skutečně o tom, zda ČR konečně využije příležitost a potenciál, který máme, zda dokážeme odstranit všechny nesmyslné bariéry, které předchozí politické reprezentace - ve prospěch úzkých sobeckých zájmů rovnějších mezi rovnými - zakomponovaly do všech součástí života naší společnosti. Tedy i zájmy, které jsou zakomponovány a prosazovány i ze strany stále více se (pseudo)socializujicí se EU v čele s arogantními elitami vyjadřujícími se a jednajícími s námi ve stylu: „Češi opět propásli příležitost mlčet“. Nevím, zda jste si toho všimli při řešení každodenních všedních i pracovních aktivit - sami sebe, nikoliv nějaký nepřítel se svou hybridní kampaní, my sami sebe jsme s velkým úspěchem téměř 100% paralyzovali ve všem, co je podstatné minimálně pro chod státu, pro jeho obranu. Je nám podprahově sdělováno „taková je prostě politika, už jste si na to konečně mohli zvyknout“. Je nám mezi řádky vnucováno, že jsme definitivně odsouzeni k tomu, abychom jen přihlíželi k tomu, aby to dál jelo po 27 let rezivějících kolejích „nevím kam a nevím za kolik“ s jedinou jistotou – že konečná zastávka se jmenuje: "Po nás potopa". Ale tak to není. Máme na to, abychom byli pro společenství národů nejen "montovnou", ale též sebevědomým, suverénním, věrohodným národem a partnerem. Máme na to, abychom byli státem nikoliv pouze "chytrých měst", ale "chytrým státem" vůbec, abychom si financovali stát, který se k našim daním bude chovat jako zodpovědná rodina či firma, který bude schopen zabezpečit svým občanům potřebnou míru bezpečnosti a obrany, který má na to, aby lidé brali slušné mzdy a nikoliv 30%-ní drobky, spadlé ze stolu „chlebodárců“. Máme na to , aby zde doma našla zaměstnání a budoucnost nastupující generace Čechů a ta nemusela raději mizet za prací do zahraničí. Stát, který se slušně postará o své nemohoucí a seniory. A který má na to, aby nepodlehl rakovině politické korektnosti, pseudodemokracii, fanatickému, jednostranně vnímanému pohledu na procesy související s planetární globalizací a přechodu lidské civilizace k informační společnosti, a v konečném důsledku nepodlehl Islamizaci našeho prostředí.

Zastávka „Po mně potopa“, není zastávkou, kde chci vystoupit, chci jet úplně jiným vlakem po nových kolejích k jasně definovanému cíli za jasně definovaných podmínek - chce to jen společně přehodit výhybku. Mám děti a těm především jsem odpovědný za své konání dnes.

Prosím - NEVOLTE TY, KTEŘÍ UŽ SVOU ŠANCI PROKAZATELNĚ PROMARNILI.  

poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky a číslo 9 na kandidátce ANO v Jihomoravském kraji

Převzato z profilu.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.