Chalupa (ANO): Národ... Co je národ?

22.09.2018 20:04

Národ tvoří TI "bezejmení", kteří se den za dnem s láskou věnují svým dětem, denně chodí do práce, pečou chleba nebo jezdí tramvajemi...

Chalupa (ANO): Národ... Co je národ?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Bohuslav Chalupa

NÁROD tvoří TI, kdo se k němu hrdě hlásí, byť by žili kdekoli ve světě.Jsou to TI, kdo ctí symboly státnosti svého národa, jeho historii, jeho Ústavu a Zákony.NÁROD tvoří TI "bezejmenní", kteří dne za dnem chodí do práce, s láskou se věnují svým potomkům, denně chodí do práce a poctivě pracuji, pečou chleba, vaří pivo, jezdí tramvajemi, starajíc se o obec, zachraňuji jiné lidi nebo jsou připravení zemi bránit se zbraní v ruce.
Jsou to TI co bez vychytralostí platí daně a zajišťují chod společnosti - nikoliv mediální hvězdičky a zástupy tzv. VIP.
Jsou to TI, kdo nejen teoreticky znají, ale svým každodenním způsobem života denně aktivně dbají o naplnění svých PRÁV, ale i POVINNOSTÍ.
Jsou to TI. kdo jsou ochotni v době nouze nejen tklivě mluvit (žvanit), ale jsou připraveni obětovat i život za tyto věci, za to, co nám předkové zanechali a za co jsme jim odpovědni, za sebe, své rodiny, své přátele, za své spoluobčany (bez ohledu na jejich momentální sympatie či nesympatie) - ZA SVŮJ NÁROD.

A že takové chvíle nemohou i v době internetu, satelitů, mobilů, automatických praček, obchodů plných jídla, dostatku pitné a teplé vody, elektricky poháněných automobilů, nastat?! TO JE JEN HLUBOKÝ OMYL, CHTĚNÁ ILUZE NAŠÍ POVRCHNOSTI, LENOSTI, POHODY A NEZÁJMU O BUDOUCNOST...

A kdo se měl a má (byť dočasně) nejlépe? Ti ubožáci, který tento počtem, nikoli srdcem, malý národ zrazují ve prospěch těch takzvaně velkých a mocných. A těm je potřeba vzkázat - kmen Čechů přežil a stále žije v české kotlině - srdci Evropy - již dva tisíce let.

NEPODCEŇUJTE SPRAVEDLNOST NÁRODA

(převzato z Profilu)

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.