Chalupa (ANO): Naše země, naše pravidla

08.09.2016 14:35

Vaše výsosti, princi Zaidee Husajne, já jsem sice nebyl jako poslanec PSP ČR zvolen všemi vládami jako Vy, vysoký komisař OSN, byl jsem ale zvolen sice "jen", ale pro mne především, občany České republiky proto, abych hájil jejich zájmy. Na rozdíl od Vás jsem se nyní stal kritikem téměř celé současné politické reprezentace EU.

Chalupa (ANO): Naše země, naše pravidla
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Stejně jako Vy hájím a podporuji lidská práva každého jednotlivce, práva nikoli všech, ale legálních migrantů, legálních žadatelů o azyl, práva žen a dětí ve všech zemích, práva menšin, práva domorodců, práva invalidů a práva všech a každého, kdo je kde diskriminován, znevýhodňován, pronásledován nebo mučen - ať už vládami, politickými hnutími nebo teroristy – ale především hájím a budu hájit právo na vlast mého vlastního národa, tak jak jsem slíbil a přísahal.

Nejsem jako Vy muslim, a nemyslím, že jsem proto lepší nebo horší než Vy. Jsem tzv. „nevěřící“, což také možná mate rasisty, a stejně jako Vy jsem také rozhněvaný, velmi rozhněvaný, ale ze zcela jiného důvodu než Vy. Jsem rozhněvaný na nekompetentní elity EU a OSN, které v zájmu jakýchsi vyšších cílů, fantaskních snů, lžou, mlží a pomocí prokazatelných polopravd a mediálních manipulací logicky vyvolali pocity nedůvěry veřejnosti v principy demokracie, vyvolali a dále vyvolávají oprávněné obavy mého národa z budoucnosti - my se, vážený princi, opravdu nechceme a nebudeme za několik let zdravit místo „dobrý den“ pozdravem „allah akbar“.

Nejsem zastánce názoru, že bychom Vám, muslimům, měli jakkoli vnucovat naši představu demokracie, svobod, stylu života a jsem hluboce přesvědčen, že Váš arabský svět si své problémy má řešit prostředky, které jsou vlastní vašemu kulturnímu, civilizačnímu okruhu. A stejně tak se necítím být nijak zodpovědný za to, že politické i ekonomické elity Vašeho, arabského světa, nezvládají Vaše vlastní problémy, byť je zřejmé, že královské rodiny různých arabských "výsostí", netuším jak jste na tom Vy osobně, vládnou obrovskými finančními zdroji a zcela bez problémů by jistě mohli svému milovanému arabskému (muslimskému) lidu pomoci.

Nevidím jediný důvod k tomu, aby díky nezodpovědnému jednání několika tzv. „vlivných“ (předpokládám, že už jen dočasně vlivných) osob, které v mých očích na rozdíl od Vás zcela ztratili potřebný politický kredit, bylo přímo do našeho prostředí, vloženo břímě zcela utopické pomoci nejen muslimům, to by bylo přece jen nespravedlivé - tedy pomoci všem třem?, čtyřem? nebo snad pěti miliardám obyvatel planety, které mají nižší životní úroveň než má Evropa. Pokud bychom na to přistoupili – netrvalo by dlouhou a svět by se posunul, ale nikoliv nahoru, ke světlým zítřkům, ale naopak směrem dolů, na mnohem nižší úroveň, než je úroveň oněch aktuálně "potřebných".

Nemám nic proti pomoci, naopak, ale s Vaším dovolením o způsobu, formě a místě pomoci bychom chtěli rozhodnout my sami a dobrovolně, nikoliv pod nátlakem.

Vaše výsosti, máte pravdu v tom, že Evropa prožila ve své historii zcela děsivé okamžiky, a my sami jsme si prováděli odporné věci - nicméně Evropa i toto překonala a nyní dosáhla, po značných útrapách, jistého stupně civilizační a životní úrovně, zcela zaslouženě.

Pro arabský (muslimský) kulturní okruh není dle mého soudu jiné cesty, než že si svou budoucnost, stejně jako Evropa, bude nucen prožít a vybojovat se vším, co k tomu patří a na co káravě poukazujte v našem případě.

Rozhodně ale odmítám Vámi prosazovaný, a pro nás nepřijatelný, způsob řešení - tedy způsob, kdy si svou lepší budoucnost míníte vymoci nikoliv potřebným úsilím ke společenským a jiným změnám Vašeho systému, ale pod pláštíkem pseudohumanismu na nás vyvíjíte neospravedlnitelný a kontraproduktivní nátlak, doslova nás vydíráte s cílem dosáhnout bezpracného přerozdělení toho, oč jste se, omlouvám se, sami nijak nezasloužili – u nás se tomu říká krádež…... Nijak nemíním zpochybňovat pravidla, kterými se řídíte, hodnoty, kterým Vy a „váš kmen“ na rozdíl ode mne přikládáte nejvyšší hodnotu, kterým věříte. Máte na to samozřejmé právo, ale stejné právo mám i já, my, tedy s Vámi nesouhlasit a vidět a přikládat hodnotu zcela jiným věcem a kvalitám než Vy.

Vaše výsosti, věnujte prosím svou pozornost a investujte svou zjevnou energii především nápravě prostředí, které je Vám vlastní a které Vám přiznává titul prince, věnujte pozornost řešení vaší vzájemné sunnitsko–šíitské nevraživosti, respektive vaší vzájemné vražedné muslimské nenávisti, věnujte pozornost prosazování a řešení oněch Vámi globálně uznávaných lidských práv především ve vašich arabských zemích, zemích preferujících politický islám, vyřešte a zlikvidujte IS a celou šílenou koncepci Kalifátu, pomozte tomu, aby vaši vlastní lidé, ve vašich, tedy nikoliv v našich, zemích reálně dosáhli svého lidského štěstí a spokojenosti. A možná byste se měl místo neoprávněné kritiky přičinit o to, aby OSN konečně uznalo genocidu arménského lidu ze strany Turecka....

Teprve poté, až toto jako komisař OSN zvolený všemi vládami a tak dále....zvládnete, jsem připraven a ochoten vnímat a posuzovat Vaši kritiku mého prezidenta, mé země, mých lidí jako oprávněnou – tedy od někoho, kdo k tomu bude morálně oprávněn.

V této chvíli tomu tak, Vaše výsosti, není ani náznakem. Prosím a velmi Vám doporučuji – respektujte to.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Dostálová se o ministerstvo nestarala. Já urychluju povolování staveb

8:04 Ministr Bartoš: Dostálová se o ministerstvo nestarala. Já urychluju povolování staveb

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k resortu Ministerstva pro místní rozvoj.