Chalupa (ANO): Nedělní Partie? Názorný příklad toho, co si elity ČSSD myslí o intelektu občanů

13.02.2017 9:08

Teď před volbami s úžasem sleduji politiky ČSSD – dalo by se říci, co krok to nápad. Obdařeni jasnozřivostí náhle, z čista jasna vědí, jak vyřešit řadu problémů, které se tu neřešily celé desetiletí - od obrany až po sociální problematiku.

Chalupa (ANO): Nedělní Partie? Názorný příklad toho, co si elity ČSSD myslí o intelektu občanů
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Aktuálně se řeší poplatky mobilním operátorům – pan premiér „doufá“ že je komfortní s postojem svého ministra Mládka? To je ale státnická rozhodnost. Silně mi to připomíná například postoj pana premiéra k novele zákona o vojenském zpravodajství, k potřebě zajistit kybernetickou obranu země. Motto této „rozhodnosti“ – hlavně opatrně, hlavně neztratit jediný hlas….populismus jako vyšitý.

Jako občana mne opravdu uráží, když si „standardní“ politické strany, konkrétně ČSSD, myslí, že jsem občan jeliman, mimoň, který ztratil paměť. Do roku 2013 tu v pohodě vládl konglomerát ČSSD a ODS. Pan premiér dnes vyslovil úžasný objev: "člověk celý život pracoval, nyní má důchod a je ve složité sociální situaci....."?! Super - pan Sobotka to popsal úplně přesně, jen zapomněl dodat, že tohle přesně je výsledek jejich desetiletí trvajícího "pracovního vypětí", i jeho osobního účinkování ve vládě jako ministra financí.... Naši lidi mají platy na třetině toho, co je na západ od nás normou – po 25 letech správy země – buď je v to v lidech, nebo v minulých vládách…… a osobně si myslím, že naši občané rozhodně nejsou o nic horší, než ti za hranicemi, takže v tom to asi nebude, že....

ČSSD emotivně sděluje, že miliardáři, oligarchové, nemohou hájit zájmy lidu?! To tvrdí Ti, kteří nepostavili ani budku pro sýkorky? Kakaoví bossové, svobodní tuneláři (Liberta), Český dům, D47, křišťálově temný premiér, záchranná akce pro zasloužilé - amnestie 2013, neodsouzený doktor s krabicí od vína, prolhaný "podplukovník" Hašek? Ti, kteří kolaborovali například s panem Bakalou a dalšími prominenty a podnikateli typu Rittig, Janoušek, Ti co nám předvedli, jak se hospodaří s majetkem státu – Harachov, Škoda Transportation, ROP jihozápad a nově i Severozápad.....? 

To je naprostý výsměch a názorný příklad toho, co si elity ČSSD myslí o intelektu občanů.

Převzato z profilu.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…