Chalupa (ANO): Nejen Němci, pane Herrmanne...

25.07.2016 20:54

...masa do budoucna těžko zvladatelné populace migračního původu, u které bude postupně sílit frustrace a nespokojenost danou rozporem mezi jejich představou Evropského (křesťanského) ráje na zemi a realitou = neodhadnutelná bezpečnostní hrozba...

Chalupa (ANO):  Nejen Němci, pane Herrmanne...
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

ale my všichni evropané máme nárok na bezpečný život. Jedna z otázek, které se v souvislosti s vyjádřením pana Hertmanna okamžitě nabízí – kdo z předních politiků Německa a EU významným způsobem přispěl k tomu, co se dnes v Evropě děje, jak se politická reprezentace Německa vymezila proti zcela evidentnímu a nekompetentnímu rozhodování jejich, německé kancléřky? Jakou odpovědnost vyvodí Německo ze svého „příspěvku“ k obecné bezpečnosti v EU? Nebo budou stále padat návrhy, jak nás pokutovat za naši "nesoucitnost"? Ne my vám, vážení partneři v EU, ale vy nám jste dlužni minimálně odpověď na to, proč k tomu všemu došlo a dochází. Desítky tisíc migrantů bez jakékoliv identifikace, tisíce ztracených dětí – jsem velmi zvědav, jak je německý stát bude poučovat o tom, jak se mají chovat, když ani neví, kde se jim tito lidé v tuto chvíli pohybují a čím se zabývají - opravdu si myslíte, že usilovně přemýšlejí o tom, jak být hostitelskému státu co nejvíce užiteční? To opravdu není výsměch to, je pocit zmaru a zklamání nad tím, co si někteří mocní, ve svém blouznivém zaujetí sebou samými, mohli a mohou, za tichého sekundování jejich politického okolí, dovolit. Soucit, paní kancléřko, je pozůstalým skutečně jen na dvě věci.

V médiích se nyní vedou zasvěcené diskuse nad tím, co se to vlastně děje…..

Dne 17.10. 2015 jsem ve svém příspěvku nazvaném „Jsem xenofob?“ (ZDE) uvedl mimo jiné:

...A nebojí se tito "humanisté", že zde vznikne obrovská skupina osob s těmito atributy:

1) extrémně levná pracovní síla ("moderní otroci") - pak je otázkou, jak se to slučuje s oním proklamovaným "humanismem"?,

2) ukázněná skupina voličů (do určitého momentu) těch politických subjektů, které jim budou nabízet nezasloužené, nepodložené sociální výhody, a doplním - nebo dnes již budou volit své vlastní reprezentanty a postupně "demokraticky" zavedou své pořádky, svůj právní systém, své hodnoty tolik odlišné od našich...

3) masa do budoucna těžko zvladatelné populace migračního původu, u které bude sílit frustrace a nespokojenost daná rozporem mezi jejich představou Evropského (křesťanského) ráje na zemi a realitou = neodhadnutelná bezpečnostní hrozba.

Vážený pane Herrmanne, pane Junckere, pane Schulzi, paní Mogherini, paní Merkelová a další, vy-my už máme kunu v kurníku a začínáme (ne)jednat velmi, ale velmi mnoho minut po dvanácté.

Kdybych měl tu moc, okamžitě bych svolal, pokud existuje (pokud neexistuje, pak ji okamžitě vytvořil) Bezpečnostní radu EU

1. Neprodyšně bych uzavřel hranice EU, a velmi důrazně požádal NATO (ať už s Tureckem a USA nebo bez nich) o neprodyšné námořní vojenské uzavření hranice mezi mezinárodními a výsostnými vodami států severní Afriky a Blízkého východu.

2. Okamžitě bych poslal z jednotlivých národních zdrojů (další) policejní, vojenskou a materiální pomoc všem státům, kteří bezpečnost a neprůchodnost hranice EU (Shengenu) již takto zabezpečují – např. Maďarsku

3. Všichni žadatelé o azyl, o sociální a jiné dávky, aby je vůbec mohli obdržet, by se museli napříč EU znovu dostavit na příslušné státní úřady členských států k důkladnému překontrolování všech jimi poskytnutých údajů, k jejich opětnému ztotožnění, kdo by se nedostavil, zůstal by bez podpory a byl by stíhatelný jako nelegál

4. Je mi líto, bohužel, ale při nedoložení potřebných dokladů, při sebemenších bezpečnostních pochybnostech bych tyto osoby umístil do detence a poté je přepravil do jejich mateřských zemí, nebo do uprchlických táborů, které ale dodnes neexistují – ať to stojí, co to stojí. Souhlasím, je to bezohledné, ale plně odpovědné k vlastním občanům.

5. Okamžitě bych vyvolal zasedání OSN a zahájil intenzivní jednání s radou bezpečnosti OSN a udělal bych maximum k tomu, aby konečně padlo rozhodnutí provést (doposud asi nevídanou) humanitární akci s podporou armád NATO a bezpečnostních sborů OSN = vybudovat na pobřeží Libye velkokapacitní utečenecké tábory určené k dlouhodobému pobytu běženců (tedy tak, aby tyto tábory byly plně vybaveny infrastrukturou, školami, nemocnicemi atd.) a jejich nedotknutelnost bych vojensky zajistil ze vzduchu, z moře i ze souše.

6. Okamžitě bych zahájil procesy vedoucí k mnohem zásadnější připravenosti evropské populace, počínaje schopnostmi k individuální sebeobraně, na krizové situace, včetně ukončení nesmyslného úsilí o omezení legálního držení zbraní (viz Izrael)

Pokud se předchozí návrhy někomu jeví jako nehumánní, pak se ptám - je humánní nechat jen za půl roku 2016 (nemluvě o minulých letech a nemluvě o desítkách tisíc lidí, kteří medii zcela nepovšimnutí hynou v pouštích při putování na pobřeží severní Afriky) utopit v moři cca 3 000 osob včetně dětí?

Je humánní neřešit národní demografické a sociální politiky z vlastních zdrojů („práce se musí vyplácet více než sociální dávky“) a volit politicky nejméně obtížnou cestu ale nejvíce krátkozrakou – tedy přijímat neomezené množství moderních nekvalifikovaných „otroků“ na ty nejhorší práce (a to ještě s otazníkem, zda je budou dělat), kteří za mnohdy zlomky národních minimálních mezd pracují pro zhýčkanou evropskou populaci?

Je humánní vyjadřovat soustrast stále většímu počtu pozůstalých po teroristických útocích, nebo je humánnější se postarat, aby se naši občané pozůstalými vůbec nestali.

V tomto kontextu se mi také jeví jako zcela zbytečné diskutovat, zda jednotlivec, který útočí na nic netušící civilní obyvatelstvo, s duševní výbavou od IS a s do mozku vypálenými slovy "Allahu Akbar", zda je takový jedinec oficiálně propojen s IS... IS je idea, je všude kolem, je na sociálních sítích - není potřeba zkoumat zda byl či nebyl součástí IS, zda byl či nebyl zapojen do teroristické organizace, ideově a nábožensky je to zcela jasné. Snaha o mlžení ve stylu: toto nemá nic společného s islámem, toto nemá nic společného s migrací, toto nemá nic společného z neúspěšného projektu "multi kulti" už naštěstí ztrácí politickou "efektivitu" a tento kalkul už je v podstatě odhalen.

Nebude to trvat věčně a z jednotlivých vražedných aktů frustrace se stane kolektivní, organizovaná aktivita, a pokud bude navíc podpořena ze strany IS (a to s největší pravděpodobností bude)…to teprve bude tanec. Podívejme se do historie, konečným výsledkem byl vždy konec civilizace, která si tyto skutečnosti nechtěla připustit – Středoamerické civilizace, Antická civilizace, Řím atd. Tyto předchozí civilizace nevládly takovými materiálními, technologickými a vojenskými možnostmi jako my. My je máme a je nejvyšší čas je použít, v opačném případě nechápu, proč si je tedy, za drahé peníze, vytváříme.

Nejsem politolog, ani skleníkově vychovávaný a na politickou kariéru připravovaný politik, stačí mi jen určité znalosti o problematice bezpečnosti a obrany, abych věděl, která bije“.

místopředseda Výboru pro obranu PSP ČR

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stále žijeme ve světě nerovných práv

18:09 Zaorálek (SOCDEM): Stále žijeme ve světě nerovných práv

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke stávce platformových kurýrů