Chalupa (ANO): Parafráze nebo realita?

14.10.2017 16:00

Forum 24 publikovalo článek s názvem "Zaorálek: Babiš nemůže kandidovat na ústavní funkci. Českou republiku by to shodilo". Zkusme tedy pro zajímavost všechna ta Zaorálkova obvinění šéfa ANO obrátit. Místo Babiše a ANO je nasměrovat na ČSSD. Jak to bude fungovat?

Chalupa (ANO): Parafráze nebo realita?
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Článek "Zaorálek: Babiš nemůže kandidovat na ústavní funkci. Českou republiku by to shodilo" najdete zde.

Čistě jen parafráze! (na hrubý pytel, ještě hrubší záplata)

Zaorálek: Nikdo z užšího vedení ČSSD nemůže kandidovat na ústavní funkci. Českou republiku by to shodilo

Kolem minulosti financování ČSSD je příliš mnoho kauz a nejasností, nezaplacené dluhy a pohledávky, politický subjekt je vydíratelný, což je nepřijatelné již jen s ohledem na z toho plynoucí bezpečnostní rizika. V žádné normální zemi, pokud jde o věrohodnost a morálku, by se taková strana a jeho čelní představitelé nemohli postavit před své občany a ucházet se o přízeň voličů nebo o ústavní funkce. To by Českou republiku shodilo.

Zaorálek ostře kritizuje ČSSD kvůli aroganci k sociálně slabším skupinám obyvatelstva. Dokládá to kupříkladu na kauze bytů OKD, kde pana Gross a pan Sobotka nechal podle Zaorálka prodat střechu nad hlavou 40 000 lidem někomu, jako je pana Bakala. Oba pánové měli přitom prý všechny páky k tomu, aby tomu zabránili.

Jako další důkaz arogance ČSSD vůči sociálně slabším lidem Zaorálek uvedl v Evropě již středověké platy pracujících Čechů a směšné důchody seniorů se kterými ČSSD nedokázala za celých 27 let v podstatě nic udělat. Pro českou ekonomiku by bylo podle Zaorálka fatální, kdyby se vyplnily nevyslovené plány ČSSD (za úzké koordinace s madam Merkel a panem Junckerem) na dovoz levné pracovní síly z afrických, nejlépe muslimských zemí a zavedení EURa do nepřipravené ekonomiky, což je mimochodem jeho další výtka na adresu vedení ČSSD.

Zaorálek také ostře komentuje ČSSD, která je podle něj už mnoho let jen „bandičkou na vydělávání peněz v politice“. Na závěr konstatuje, že po volbách se Sobotkova? Chovancova? Zaorálkova? Haškova? Tejcova? ČSSD zřejmě rozpadne.

číslo 9 na kandidátce ANO v JMK stále žije :-)

Převzato z profilu.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…