Chalupa (ANO): Válka teprve začala

10.11.2018 14:58

Komentář na facebookovém profilu k vlivu ISIS v evropských zemích.

Chalupa (ANO): Válka teprve začala
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Obávám se, že ISIS zdaleka nebyl poražen, tedy ani v Syrii - ISIS utrpěl řadu dílčích porážek, ale že by byl poražen - jen přání je otcem takové myšlenky - ani náhodou, realita je jiná. Válka teprve začala.

Samotná myšlenka vlády "Chalifátu (sjednocené říše miliard muslimů) nijak neutrpěla - a jak ve formě ideologie, tak i ve formě konkrétních osob, fyzicky, ISIS úspěšně a nekontrolovaně metastázoval minimálně do prostoru Evropy, Euroasie, Asie, Afriky, Indonesie i Austrálie.

ISIS podle mého názoru disponuje nejen pro muslimy přitažlivou vizí, špičkovými vojenskými a technologickými odborníky, ale i skrytou, masivní finanční podporou, nehledě k jeho vlastním zdrojům (nelegální migrace, drogy atp.) zlegalizovanými bankovními konty ve švýcarských bankách a nekontrolovatelným obchodováním (nakupováním zbraní atp.) s využitím kryptoměn...sám název měny je zcela vypovídající.

Vrahoun Al Bagdádí rozhodně není jediný muslim, který toužil být vládcem všech muslimů, velkým Chalífou (nebudeme ukazovat prstem směrem k Turecku nebo Iránu, že).

Nikdo netuší jak dalece a koIik osob - migrantů - pohybujících se v evropském prostoru ISIS ovládá buď samotnou ideologií Koránu, či jako neúprosný věřitel, nevíme kolik lidí může vydírat třeba tím, že hrozí bestiálním usmrcením jejich blízkých v jejich domovině ....... to je skutečně neúprosně tikající katastrofa! Cením si toho, že poslední, řekněme rok, pan Zdechovský hovoří celkem rozumně, bohužel nemohu pominout skutečnost, že tak nečinil, stejně jako ostatní "čeští" europoslanci, od prvního dne působení v EP.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Nechci nikomu radit , ale podle mého názoru musí v EP na adresu předsednictva EP, Evropské komise a Rady Evropy zaznít velmi hlasitě přibližně toto:
"VÁŽENÍ KOLEGOVÉ A PARTNEŘI V EU, JE MI LÍTO - ALE MÍRA TRPĚLIVOSTI SE NAPLNILA.
POKUD NEDOJDE K NEPRODLENÉ A ZÁSADNÍ, PRŮKAZNÉ ZMĚNĚ V UVAŽOVÁNÍ POLITICKÝCH ŠPIČEK EU, TOHOTO PARLAMENTU EU, EVROPSKÉ KOMISE A RADY EVROPY, NELZE NIJAK ZARUČIT, ŽE ČEŠI BUDOU OCHOTNI NADÁLE TUTO EU - KTERÁ NENÍ SCHOPNA ČI OCHOTNA ZAJISTIT JEJICH BEZPEČNOST, NÁRODNÍ SUVERENITU A INTEGRITU A NAPROSTO BEZPODMÍNEČNÝ RESPEKT A OCHRANU SPOLEČENSKÝCH A KULTURNÍCH HODNOT ZDĚDĚNÝCH PO JEJICH PŘEDCÍCH - NADÁLE AKCEPTOVAT a BUDOU OCHOTNI V NÍ SETRVAT I DO BUDOUCNA.
A STEJNĚ TAK NEBUDOU OCHOTNI TOLEROVAT ANI SVÉ VLASTNÍ POLITIKY, KTEŔÍ BUDOU PROJEVOVAT SNAHU KOLABOROVAT S EXISTUJÍCÍ POLITICKOU REPREZENTACÍ EU A JEJÍ AKTUÁLNÍ A NEKOMPETENTNÍ BEZPEČNOSTNÍ A MIGRAČNÍ POLITIKOU.
JE SKUTEČNĚ NEJVYŠSÍ ČAS, V ZÁJMU UDRŽENÍ CELISTVOSTI EU, ZAČÍT RESPEKTOVAT VŮLI A PŔÁNÍ OBČANŮ NÁRODNÍCH STÁTŮ EU.

A protože mám velkou obezřetnost a obavy z ambicí Hitlera, vražedného magora a šíleného sociálního inženýra, dovolím si jen na okraj citovat některé jeho představy:
"jeden vůdce, jedna říše, jeden národ"
"Chceme být jednotnou říší, a vy se už na to musíte připravovat. Chceme, aby byl tento národ poslušný, a vy se musíte v poslušnosti cvičit...."
"Obrovské masy lidí mnohem snáze uvěří velké lži než malé."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Z prosperity zbylo zelené vydírání, z bezpečnosti přidělování migrantů

14:17 Rajchl (PRO): Z prosperity zbylo zelené vydírání, z bezpečnosti přidělování migrantů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výročí vstupu České republiky do Evropské unie.