Chalupa (ANO): Zítra nás bude Brusel opět "školit"

30.05.2017 21:01

Co mne vysloveně uráží, je přístup premiéra Vlády ČR a Ministra zahraničních věcí ČR, kteří se proti této vysloveně účelové aktivitě Bruselu nijak nevymezili, neprotestovali – asi v zájmu posílení naší národní hrdosti?!

Chalupa (ANO): Zítra nás bude Brusel opět "školit"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Bohuslav Chalupa

Musím znovu konstatovat, že se zde řeší něco, co bylo iniciováno bez diskuse NEZÁKONNÝM způsobem - v normálním právním státě vše, co by bylo takto protizákonně získané, automaticky ztrácí jakoukoliv právní relevanci. Neustále se nejen na domácí scéně, ale díky některým našim patolízalům i na scéně Evropského parlamentu projednává něco, co nebylo nijak prokázáno. Pánové a dámy z Evropského parlamentu asi nemají nic pořádného na práci a zabývají se věcmi, které je Česká republika schopna vyřešit sama, bez bruselských byrokratů. 

Docela by mne v těchto souvislostech zajímalo, jak tento iniciativní "evropský výbor pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci" posoudil (posoudí) například cenzurování mediálních zpráv v SRN, týkající se migrační krize, cenzurování zpráv a "No-Go" zónách atp. - kdopak, jak a z jakých důvodů asi ovlivňoval německá média, aby náhodou nepronikly zprávy o reálné situaci v řadě německých měst a obcích, zprávy od německých a francouzských policistů a kriminalistů o pokusech a trestných činech, o znásilněních a jiných "potížích" v souvislosti s vítací politikou madam Merkel. Madam to určitě nebyla, to je přece vyloučené....opravdu?! Bez ohledu na celé nezákonné pozadí této kauzy to v Bruselu silně zavání výběrovou účelovostí a nátlakem, vzkazem, že co je dovoleno pánovi, není dovoleno kmánovi - tedy varování, že si tu  nesmíme moc vyskakovat. Samozřejmě mnohého napadne i otázka - komu to slouží? Komu pak pan A. Babiš a Hnutí ANO2011 překáží a v čem?

Zajímalo by mne, jak tento výbor posoudil Evropskou odzbrojovací směrnici, tedy k něco, co se přímo dotýká naší občanské svobody vlastnit zbraň, stejně jako obdobného záměru madam Merkel a spol. opakovaně prosadit  migrační kvóty, nebo další výplod Bruselu - Evropskou antidiskriminační směrnici ... a další a další "geniální iniciativy" politiků EU totálně odtržených od reality...Jestli je toto způsob, jak nás přesvědčit o užitečnosti udržet celistvost EU, o tom, že EU se bude chovat spravedlivě, padni komu padni, pak si opravdu nemohli zvolit horší taktiku - tož jen tak dále....

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Zajímalo by mne jak politici zastoupení ve výše uvedené komisi například komentovali skutečnost, že práva žen ve světě bude hájit komisař OSN ze Saudské Arábie!!!, jaká spravedlnost je v tom, že UNESCO odmítá uznat právo Izraelců, aby si určili jako své hlavní město Jeruzalém!!!

Že se k nám Brusel chová, jak se chová, je nechutné, ale svým způsobem i pochopitelné - co není pochopitelné a co mne vysloveně uráží, je přístup premiéra Vlády České republiky a Ministra zahraničních věcí České republiky, kteří se proti této vysloveně účelové aktivitě Bruselu nijak nevymezili, neprotestovali - pravděpodobně  v zájmu posílení naší národní hrdosti?! Nebo jde snad hlavně o to, nepřibouchnout si dveře k nějaké exkluzivní bruselské trafice? Vážení pánové, ať je to jak chce, špinavé prádlo se pere doma....na to opravdu nepotřebuji vysokou diplomatickou...takže Vám opět gratuluji k Vaší nečinnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trikolora: Kauza trestního stíhání učitelky Bednářové je nekonečná blamáž

17:17 Trikolora: Kauza trestního stíhání učitelky Bednářové je nekonečná blamáž

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k soudu s učitelkou z Prahy 6 Martinou Bednářovou