Chalupa (ANO): ...volby budou i o vidění současného světa a odpovědnosti k ČR

23.09.2017 16:51

... nebudu komentovat v podstatě amatérskou snahu autora (autorů) manipulativně vysvětlovat mé komentáře, názor si nakonec jistě udělá každý sám.

Chalupa (ANO): ...volby budou i o vidění současného světa a odpovědnosti k ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Bohuslav Chalupa

Psali o mně na Hrebenar.eu – údajně nezávislém serveru, který věří, světe div se, v Humanismus, Lidská práva a Demokracii. S tou vírou to ale nebude tak žhavé, moc nevěří, protože se pod hanopis nikdo konkrétní nepodepsal. Což ale konečně není v té naší malé… hezké vesničce… střediskové nic výjimečného – typický projev odvahy těchto zvěstovatelů pravých pravd postavit se otevřeně za svůj názor.

Nebudu komentovat v podstatě amatérskou snahu autora (autorů) manipulativně vysvětlovat mé komentáře, názor si nakonec udělá každý sám.

Poopravím jen adresu – nikoli panbuh007 (autor článku neumí ani opisovat jednoduché texty), ale správně panBuCh007. Tato adresa vyjadřuje zkratku mého jména, prostě jsem pan Bohuslav Chalupa, pro průměrně vzdělaného nic nepochopitelného... A musím upozornit, že jsem svůj twiterový účet nakonec zrušil, protože jsem zjistil, že to je více než co jiného, pro většinu, jen kanalizační stoka, jejímž prostřednictvím si řada psychicky labilních lidí léčí své midráky, o jakémsi ráciu ve výměně názorů nemůže být řeč ani náhodou.

A ani za jeden komentář se nestydím…!

Tedy co o mně na svém webu píší již zmínění, k vlasti, k naší suverenitě a  bezpečnosti, evidentně zodpovědní, odborně zdatní a vědoucí (pseudo)demokraté z "Hrebenar.cz":

„Člen bezpečnostního výboru za ANO, Bohuslav Chalupa, se vyjadřuje jako islamofob a krajně pravicový hlupák“    Sep 14, 2017

Twitterový účet poslance Bohuslava Chalupy za Babišovo politické hnutí ANO je docela tragikomické počtení, při kterém si nejeden návštěvník poklepe na čelo s neuvěřením, že zrovna tento politický subjekt je vládním kolegou v Babišově vládě.

Tak například před patnácti hodinami (ZDE), jak si Babišův zákonodárce ve sto čtyřiceti znakové sociální síti říká, návštěvník nalezne odkaz na článek z Parlamentních listů a světe div se, jedná se o článek popisující názor holandského rasisty a islamofoba Geerta Wilderse.

„G.Wilders: vlastenci zvitězí! 50 tisíc teroristů v Evropě...“

Vzhledem k tomu, že k obsahu není poslancův žádný doplňující názor, dá se předpokládat, že majitel účtu s obsahem souhlasí, a tak je zbytečné cokoli dalšího dodávat.
Dokonce několik řádků poté nechybí ani přihlouplá zmínka o Evropské unii a především o Junckerově proslovu, za kterou by se nemusel stydět krajně pravicový radikál z Machových svobodných, nebo z Robejškových Realistů.

„Juncker už si připouští problémy Unie, ale nemá jejich řešení – kdo by to byl čekal, že?“ (B. Chalupa)

„analytik AMO V. Dostál: „Junckerův projev obsahoval i vstřícná gesta vůči zemím Střední Evropy...? Jak to, vždyť o své demisi nemluvil… (B. Chalupa)

Jak vysoce státnický a neskonale politický je poslancův příspěvek. Kdyby ovšem přeci jen někdo zůstával na pochybách, Ing. Bohuslav Chalupa ze sněmovního sedadla číslo 114 je kromě odmítače uprchlíků, Evropské unie a všeobecných generalizací také zapřísáhlým fanouškem islamofobie… snad aby se hodil celkově k názorovému spektru, ke kterému se již několikrát přihlásil oligarcha a majitel politického hnutí ANO Andrej Babiš.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

„Německo deportovalo 8 Afgánců, měli záznam v trestním rejstříku… no to je neskutečný úspěch, nechápu jak to vůbec dokázali, fakt borci!...“ (B.Chalupa)

„Turecko provokuje NATO nákupem ruského protiletadlového systému… provokuje úplně všechny s jedinou výjimkou – muslimské globální komunity…“ (B.Chalupa)

„pan Klus uvedl: „chci se oficiálně přihlásit k pravdoláskařství“ – jsem zvědav, co mu jeho děti řeknou až budou dospělé (v arabštině?)“ (B.Chalupa)

Člověk opravdu nevychází z údivu, jaké Já člen parlamentního výboru pro bezpečnost a obranu ještě ve virtuálním prostoru odhalí... "sluníčkáři” jsou odsouzeni k arabštině, zatímco by zbytek uprchlíků měl být zapřísáhlými kriminálníky, se kterými by se měla společnost vypořádat co nejrychleji. Česká republika je opravdu v bezpečí s takovýmito politiky rozhodujícími o bezpečnosti země.

Místy se jihomoravský zákonodárce vyjadřuje jako hloupý ultranacionál sepisující si své myšlenky v některé z uzavřených a čistě nedemokratických facebookových skupin. Až bude příště pan poslanec opět s kolegyní z ODS Černochovou rokovat o bezpečnosti státu a nutnosti přijmout zákony k vyslání záchranných vojenských misí do zahraničí v případě únosu českého občana, měli by si diváci vzpomenout například na tyto tweety, ze kterých běhá mráz po zádech.

„Krystlík: „… od té doby prý už je Češi čekali na šanci Němce vyhnat“….na onu „trapnou záminku vyvraždění 330 tisíc českých mužů, žen a dětí?...“ (B.Chalupa)

„pí.Merkelová: „Evropa je podle ní „prostorem práva“ – ale díky ní již není „prostorem Bezpečí“ – bude EU soudním dvorem volána k odpovědnosti?!...“ (B.Chalupa)

Kopírováním názorů jakéhosi Kyslíka Bohuslav Chalupa považuje za naprosto správné vyhnání Němců z poválečného Československa, protože podle něj každý, kdo v té době jen trošku šprechtil, musel být v rámci všeobecných generalizací odsunut, protože nacistický režim vyvraždil v Protektorátu na 330 000 českých žen, mužů i dětí. Možná, kdyby Chalupa pochodoval v brněnském pochodu smrti, hovořil by dnes úplně jinak, protože ani německé děti, němečtí důchodci, německé matky nemohou za hrůzy, které Hitlerův zrůdný režim napáchal nejen v Československu.

Chalupův přístup k bezpečnosti a lidským právům je opravdu žalostný. Jak se tento člověk mohl dostat do bezpečnostního výboru, to opravdu zůstává záhadou. Jako by bylo normální střílet na auta s uprchlíky. V Chalupově světě ultranacionalismu je to zřejmě naprosto obyčejný příběh, ke kterému bychom se měli snad přidat také my jako Česká republika.

„Rumunská policie zastavila až střelbou dvě auta s migranty – že bychom konečně začali skutečně chránit Evropské hranice – dle platného mezinárodního práva...“ (B.Chalupa)

„Hromadné znásilnění Polky a brutální napadení partnera – pokud je chytí živé, tak vykastrovat, basa a deportace – lidská práva neplatí pro bestie“ (B.Chalupa)

Trapné je také odsouzení údajného znásilnění, o kterém psaly především pochybné plátky, ke kterým patří například Parlamentní listy. Je smutné, když člověk placený z daní a zároveň zastávající vysoké funkce ve státní správě, konkrétně přímo ve Sněmovně, přemýšlí o světě z pohledu trapného a dokonale hloupého generalizačně přemýšlejícího človíčka, pro kterého je Německo a všechno německé zároveň potenciálně nacistické.

„Německo musí opustit svou vojenskou zdrženlivost a konečně Evropu vést“… to už tu myslím několikrát (2 x ???) bylo a nedopadlo to zrovna nejlépe !!!“

To je velmi smutné pro člena politického hnutí ucházejícího se v následujících volbách o místo na výsluní. Milovníci Miloše Zemana a čecháčkové tetelící se pod oprátkami Adama B. Bartoše mají určitě radost z Chalupova myšlenkového pochodu. Kdyby si náhodou někdo myslel, že twitterový účet nepatří poslanci a jedná se o nějaký fake podraz, tak vás musím ujistit, že všechny příspěvky jsou opravdu poslancovy. 

číslo 9 na kandidátce ANO v JMK v žádném případě nebude potichu

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.