Chalupa: Vůči všem snahám o revizi historie buďme velmi ostražití

14.07.2019 16:44

Varování na facebookovém profilu k pokusům o revizi historie

Chalupa: Vůči všem snahám o revizi historie buďme velmi ostražití
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Kvůli zvrácené ideologii, obsahující patologický sen o vybudování evropské Třetí říše pod vedením německých národních socialistů, snu o stamilionech slovanských otroků a evropské nordické jednolité, rasově vyčištěné amorfní a snadno ovladatelné populaci, obsahující šílené představy nacistických sociálních inženýrů o odstranění národních států, jejich suverenity, historie, vůle, identity, hranic...

SEN magora a s knírkem, kterého k moci vynesla podpora majitelů nadnárodních korporací včetně - tedy až do doby, než i jim samotným šlo o samotné fyzické přežití - snaživé podpory západních demokracií (ostatně stejný model jako v případě V. I. Lenina předtím, než se jim cestou VŘSR vymknul a "emancipoval" se již bez nich), ochotných obětovat ty národy, které byly jimi považovány za lidi druhé, třetí kategorie - a za mlčení těch, z nichž pak mnozí byli spáleni v osvětimských pecích, popraveni, zavražděni... Protože v jistém okamžiku už bylo pozdě na cokoliv - vyjma neúprosného ozbrojeného odporu.
STÁLE NÁM TO NIC NEPŘIPOMÍNÁ?!

...a díky tomu byly zavražděny, ubity, průmyslově zlikvidovány či se navzájem pozabíjely či zmrzačily desítky milionů lidí na celé zeměkouli, došlo k nedozírným materiálním škodám, zpomalení civilizačního pokroku a dalším politicko-ekonomickým "efektům", jejichž důsledky nese - zjevně nepoučená - západní civilizace dodnes.

Opět budeme je trpně přihlížet, mlčet, historie nás ještě stále dostatečně nepoučila?

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.