Chour (Svobodní): Kdy začnou velmoci konečně jednat aneb proč morálka stále pláče?

22.10.2015 10:13

Pojmenujme věci pravými jmény! Pane Sobotko, nenechte se ovládat EU! Nebo s ní snad kolaborujete? Začněme konečně jednat, nepřítel je za branami. Český národe, sjednoť se a nenech se ovládat kolaboranty, kteří by za koryto obětovali i vlastní matku.

Chour (Svobodní): Kdy začnou velmoci konečně jednat aneb proč morálka stále pláče?
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Každý den, kdy otevřu noviny, zapnu televizi či počítač, čtu, respektive slýchám hrůzostrašné zprávy, které kolují kolem a uvnitř  Islámského státu neboli Chalífátu. Je zapotřebí zničit Islámský stát za pomoci vojenské techniky se spoluprací s Ligou arabských států. Řekněme NE terorismu a mezinárodnímu islamismu.

Politický a z části náboženský Islám je problematika, která ohrožuje mezinárodní mír a spolupráci již po několik staletí. Nejrůznější islámské organizace, hnutí či dokonce státy v historii ohrožovaly bezpečnost bran Evropy. Viz bitva u Vídně, která mohla být kritická v případě, že by Rakouská monarchie útok neodrazila.
Poučila se Evropa? Co by se stalo, kdybychom bitvu u Vídně prohráli a Turci by ovládli Evropu?

Dle mého názoru se Evropa z historie nepoučila. Kdyby ano, určitě by barbarskému státu vyhlásila ve spojení s USA válku a za pomoci vojenské techniky by byl ISIL smeten z povrchu zemského.

Islámský stát je hrozbou nejen pro Evropu, Izrael či USA, ale pro celý svět. ISIL má základny na Arabském poloostrově, kde se rozprostírá, ale údajně i v Evropě a čeká na pokyn. Nedávno jsme byli svědky ohavného činu, když takzvaní mučedníci vystříleli redakci satirického časopisu Charlie Hebdo. V neposlední řadě jsme byli svědky několika ohavných poprav a upálení. Islámští radikálové, kteří jsou napojeni na Al-Kaidu, Boko Haram a další organizace, které připomínají středověk (rád bych podotkl, že kalendář IS je v roce 1436)  by měli zmizet z povrchu zemského, jelikož ohrožují bezpečnost nejen nevěřících (u nich to znamená i křesťanů) ale i samotných muslimů, kteří si rádi pochutnají na vepřovém a nějaká burka jim je u zadní části těla.

Jak Islámský stát vznikl?

Islámský stát údajně vznikl v americké věznici kolem léta páně roku 2003, kdy se kolem jordánského extrémisty Abú Músaba Zarkávího zformovala menší organizace, která bojovala proti americkým jednotkám v Iráku. Svoji činnost (atentáty a popravy) zahájili v roce 2004. Zarkáví v červnu 2006 zemřel, ale jeho organizace v Iráku působila nadále.

Pakliže jedna z nejodpornějších organizací vznikne pod rukama USA, kdo je viníkem?

V roce 2011 vypukla v Sýrii občanská válka, což byla výborná situace rozšířit svou činnost a své řady. Skupina se přejmenovala na Islámský stát v Iráku a Levantě, zkráceno tedy již na onen zmiňovaný ISIL. Na přelomu září a října ovládly severozápadní Irák a část východní Sýrie a dostali se až k tureckým hranicím.

ISIL poté vyhlásil Chalífát a organizace se přejmenovala na Islámský stát.

Kde sehnali zbraně, peníze a munici?

Ano, správná otázka a odpověď je zcela zdrcující.

Různé zdroje uvádí, že počet občanů evropských občanů v řadách Chalífátu se odhaduje na 3 500. Nejvíce je Britů a Francouzů. Multikulturalismus v praxi, pane Dienstbier...

Celkový počet bojovníků se odhaduje až na 35 000. Nejpočetnější bojovníci v řadách ISIL jsou Syřané, Iráčané, Jemenci, Alžířané, Čečenci, ba dokonce i Číňané.
Islámský stát dominuje celkem slušným arsenálem. V jeho řadách se vyskytují americké i ruské zbraně, která měla původně irácká a syrská armáda. Dominují pozemními zbraněmi, avšak letectví a námořnictvo prozatím (naštěstí) nemají. IS má v rukou několik ropných polí, což vykazuje nemalé zisky. Dále jsou financováni různými finančními dary a výkupnými od rodin zajatců. Dále je jejich zdroj financování závislý na prodeji dívek a otroků. Je zapotřebí, abychom apelovali na světové mocnosti a ty odsoudily skryté financování IS a také odsoudily honosné dary. V případě, že jim dojde zdroj financování, rozloží se sami. Světové velmoci v čele s naší jakože demokratickou USA by měly zarazit financování této barbarské organizace.

Muslimští pedofilní extrémisté, kteří znásilňují, okrádají, vraždí a šíří nenávist i mezi muslimy jsou podle mého názoru sociální trosky, kteří v životě ničeho nedosáhly. Na svém dobytém území nejprve postřílí a pověstí nemuslimy. Dokonce i ty, kteří přijedou jako humanitární pracovníci, což je velice zarážející a poukazuje to o nízké emoční inteligenci velitelů Chalífátu. Poté povraždí všechny psy, protože dle Koránu je pes podřadná špína, jelikož pes narušuje modlitby. Následně vypálí kostely, vyrabují město a nastojí diktaturu v podobě zatýkání, znásilňování a ponižování obyčejných muslimů, kteří tento  dobytek odsuzují.

Musíme zastavit zlo, které se jmenuje Islámský stát dříve, než bude pozdě. Je na čase začít jednat a opět na území Sýrie a Iráku nastolit pořádek. V rukách radikálních islamistů umírá každý den stovky lidí, ať muslim či nemuslimů. Nesmíme nečinně přihlížet. Radiální islamismus je hrozbou pro celý demokratický svět.

Je mi líto slušných muslimů, kteří jsou obětmi barbarského Islámského státu, jelikož jsou sami údajně muslimové. ISIL si nevybírá. Jsou to trosky. Trosky, které mají peníze, zbraně a moc. Ohrožují bezpečnost a my, jakožto demokratický svět jim musíme říct STOP.

Vyhlašme tedy vojenskou operaci vedenou proti Islámskému státu. Braňme demokratické prvky a ohraňujme naše občany, kteří ctí naše kulturní hodnoty. Jak řekl kdysi  můj oblíbený spisovatel Charles Bukowski: přežije ten, kdo se ne*****e. Když poslechneme naše sluníčkáře z levicové Strany zelených, dopadneme špatně a na hrobu evropské kultury bude napsáno BYLI JSME HUMANISTÉ.

Nicméně musíme řešit převážně příčiny. Hlavní příčinou je agresivní zahraniční politika USA. S tím zčásti souvisí uprchlická krize. O uprchlické krizi je hodně článků, nicméně mohu doporučit blogerku Leu Vojtechovou.

Postavme se zlu čelem!

Budu rád, když své připomínky, názory či komentáře budete sdílet v diskuzi.

Případnou kritiku za má slova beru, jelikož se pokládám za demokrata.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…