Členové hnutí ANO se sešli ve Vysokém Mýtě

22.12.2014 7:30

Členové hnutí ANO Pardubického kraje se sešli ve Vysokém Mýtě a zhodnotili, co se letos podařilo a co ne.

Členové hnutí ANO se sešli ve Vysokém Mýtě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO 2011

Blíží se konec kalendářního roku 2014. Byl to rok, kdy se konaly 2x volby. Byl to rok, kdy se nejoblíbenějším politikem v České republice stal předseda hnutí ANO p. Andrej Babiš. Ale hlavně to byl rok, kdy poprvé do komunálních voleb vstoupilo hnutí ANO. Nebyl to vůbec rok snadný, neboť se budovala struktura celé organizace, členská základna se pomalu, ale jistě rozrůstala a díky tomu v mnoha městech Pardubického kraje, mohlo hnutí ANO kandidovat na posty starostů, radních, zastupitelů, ale také v Pardubicích na post primátora.

Jak se vše podařilo, nebo nepodařilo, si členové hnutí Pardubického kraje mohli sdělit na společném setkání, které se konalo ve Vysokém Mýtě, v motorestu TORO. Jednalo se o akci s velmi uvolněnou atmosférou. Jelikož si partneři a partnerky kandidátů a kandidátek určitě vytrpěli své chvíle, kdy se vše podřizovalo omezení společných a rodinných chvil a jiných potřeby se odkládaly až na období „po volbách“, byli také na tuto akci pozváni. Hned na začátku akce si vzal slovo krajský předseda Pardubického kraje Jan Řehounek, který hodnotil první komunální volby, jako vydařené. Krajský manažer Tomáš Krátký, společně se členy hnutí ANO z Vysokého Mýta, společně zařídili výborné občerstvení, kde kromě švédského stolu byl také guláš, tlačenka, jitrnice a další pochutiny.

Na celou akci přijelo více jak 40 účastníků z Pardubic, Holic, Hlinska, Žamberku, Svitav, Opatova, České Třebové, Moravské Třebové, atd. Členové si vyměnili své zkušenosti, a to nejen ohledně komunálních voleb, ale také koaličních vyjednávání a z již z probíhajících jednání zastupitelů. Protože se však jednalo o akci uvolněnou, nemluvilo se pouze o politice, ale také došlo k seznámení mezi jednotlivými členy organizací a seznámení kdo co dělá, apod. Takže pokud měl manažer Tomáš Krátký obavu, aby se někdo nenudil, mohl být naprosto bez obav a jím připravené seznamovací hry tak zůstaly nevyužity a pouze na připraveném papíře. Během celé akce bylo na TV puštěno promítání fotek z předvolebních akcí.

Akce byla vydařená a k večeru se postupně členové loučili, popřáli si krásné prožití vánočních svátků, šťastného vstupu do nového roku a rozjeli se zpět k domovům.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.