Čunek (KDU-ČSL): Budeme-li schopni bránit sebe, své rodiny a vlast, nemusíme se bát o naši budoucnost

10.07.2016 10:49

Dosud Evropa problém muslimů neřešila. Ti lidé tady žijí již dlouho, jejich asimilace s většinovou populací probíhá obtížně a velká část z nich vyrůstá v ghettech.

Čunek (KDU-ČSL): Budeme-li schopni bránit sebe, své rodiny a vlast, nemusíme se bát o naši budoucnost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Čunek

Francie i Belgie připustily, aby se v jejich městech vytvořila místa, kam se bojí jít i policie. Problém se tedy neobjevil před dvěma třemi lety, ale vznikal po řadu let. Je to podobné jako s romskou komunitou u nás. Tím, že nebyly řešeny problémy, stávaly se stále většími. Jednotlivé státy to nechávaly být a tvářily se, že neexistují. A to je chyba. Ovšem problém Evropy spočívá ještě v něčem jiném. Opouští své hodnoty a mnoho lidí je přesvědčeno, že pro bezpečnost nemusí dělat vůbec nic. Dnes už víme, že to není pravda, a že se musíme umět bránit i sami. V České republice musíme zcela jednoznačně zavést tří až čtyřměsíční povinnou vojenskou službu. Když se podíváme na Izrael s polovičním počtem obyvatel než ČR, mající respekt celého světa, ale i mnohem početnějších muslimských států, kterými je obklopen, tak povinná vojenská služba má smysl. Jsem přesvědčen, že budeme-li schopni bránit sebe, své rodiny, vlast a vychovávat své děti k takovému vlastenectví, nemusíme se bát o naši budoucnost.

Jiří Čunek, kandidát na hejtmana

Jiří Čunek

  • KDU-ČSL
  • ANO křesťanským hodnotám
  • senátor

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

15:06 Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahrnutí SPD do zprávy o extrémismu a soudnímu rozh…