Cvalín (KSČM): Drtivá většina občanů stále stojí za prezidentem Zemanem

23.10.2016 7:33

Cílené mediální útoky na prezidenta Zeman, ohledně neudělení vyznamenání Jiřímu Bradymu, sílí každým každým okamžikem. Není se čemu divit, vždyť březnové rozhododnutí pana prezidenta zda-li se pokusí obhájit svůj prezidentský mandát, je na spadnutí.

Cvalín (KSČM): Drtivá většina občanů stále stojí za prezidentem Zemanem
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

A všichni odpůrci prezidenta se začínají obávat, že by pan Zeman mohl znovu kandidovat.

Některá média tímto okamžikem zahajují mohutnou dehonestaci prezidenta a tím připravují půdu pro kandidáta, který bude mohutně podporován pravicí, zejména TOP 09, ODS a KDU-ČSL. To, jak se některá média v minulém časovém období zaměřila na Miloše Zemana, de facto bylo jen zkouškou, kam až někteří novináři mohou takzvaně zajít.

Mimochodem, například šéfredaktor týdeníku Echo Dalibor Balšínek přispěl do diskuse velmi vulgárním příspěvkem na sociální síti. „Miloš Zeman je odporná mstivá svině a není to poprvé,“ napsal Balšínek. Položme si otázku, jak se tito novináři mohou na sebe podívat do zrcadla? Vždyť někteří novináři, kteří se neustále ohání demokracií fungující na Západě, by měli mimo jiné psát vyváženě. Na druhou stranu se podívejme, jak například média v USA pravidelně dehonestují Donalda Trumpa, že ano? Samozřejmě, že i v Česku se najdou profesionální novináři, takže čest vyjímkám.

Bylo by zajímavé zjistit, jaké „organizace“ financují mediální kampaň, namířenou proti prezidentovi Zemanovi. Možná bychom se divili, odkud a kam plynou tyto peníze.

To, co se teď i v médiích děje vůči prezidentovi Zemanovi, je velmi nechutné a v konečném důsledku toto vše poškozuje samotnou Českou republiku. Uvědomují si toto odpůrci pana Zemana? Nebo si to uvědomit nechtějí? Naštěstí prezident Zeman je volený občany. A drtivá většina občanů stojí za svým prezidentem a hlavně mu důvěřuje. Což je hlavní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…